Rihanna стартира агенция за грим и стайлинг

Rihanna ще си партнира с Benoit Demouy в създаването на Fr8me - услуга, насочена за подпомагане на гримьори и стилисти по време на работата им за реклами и събития на червения килим, пише bgnes.com. 
 
"Гримът, прическата и стайлингът играят наистина важна роля за един артист”, каза звездата. "Аз отделям голямо внимание на тази част от творческия процес, така че тази агенция значи нещо за мен”, сподели певицата. Екипът е вече формиран: дългогодишната й гримьорка Mylah Morales, стилистът Jason Bolden и фризьорките Patricia Morales (Evan Rachel Wood, Fergie) и Marcia Hamilton (Jada Pinkett Smith и цялото семейство Smith). "Имае късмет, че във Fr8me са някои от най=добрите майстори в бранша", допълва Rihanna, "но аз имам склонност към търсене и на нови таланти с исключителни способности!" В допълнение към Fr8me, Rihanna ще стартира и фото агенцията A Dog Ate My Homework, с фотографите Erik Asla и Deborah Anderson.
 
Барбадоската красавица е добре позната в света на модата – тя има своя собствена линия козметика за марката MAC, няколко модни колекции и е творчески директор на спортната марка PUMA и марката за чорапи "Stance”. 

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023