9 трика да изглеждате по-слаби

Много е важно когато подбираме дрехите си, те да ласкаят фигурата ни. Понякога неподходяща рокля, пола или панталон могат да ни направят да изглеждаме по-едри без да имаме проблеми с теглото, а понякога правилното облекло може да подчертае женствеността ни, дори и да имаме недостатъци. Но независимо колко тежим и какъв размер дрехи носим, с помощта на някои хитрини винаги можем да изглеждаме чудесно и то само за няколко секунди, съветва woman.hotnews.bg. 
 
1. Използвайте колан 
Всеки аксесоар, който акцентира върху талията и я прави да изглежда още по-фина, създава илюзията, че сте по-слаби. 
 
2. Носете високи обувки 
Всички обичаме равните красиви и изящни обувки, но те не ни помагат много да изглеждаме по-стройни. Ако прибавите дори и само 3 см. ток, ще забележите разликата. Краката ви ще изглеждат много по-тънки. 
 
3. Не залагайте на едрите шарени принтове 
Да, те са дръзки и привличат вниманието, но също така ни правят да изглеждаме едри, дори и да не сме. Затова заложете на деликатните нежни десени. 
 
4. Обърнете внимание на бельото си 
Подходящото бельо е в основата на всички трикове. Купете си боди, бикини и сутиен, които ще подчертаят извивките ви и ще прикрият недостатъците. 
 
5. Носете големи чанти 
Вземете пример от самата Виктория Бекъм. Когато носите голяма чанта, не само можете да съберете всичко нужно в нея, но и изглеждате по-фини. 
 
6. Загърнете се 
Загръщащите блузи и рокли с деколте "прегърни ме" мигновено подчертават женствените извивки и скриват това, което не харесвате в себе си. 
 
7. Внимавайте с кройките, ръбовете и дължините 
Ако кройката и дължината на дадена дреха не ви подхожда и ръбовете й не са на правилното място, тя неизбежно ще прибави няколко сантиметра към фигурата ви. 
 
8. Бъдете хитри, когато подбирате връхните си дрехи 
Ако искате да прикриете коремчето и задните си части, подбирайте якета с по-голяма дължина. 
 
9. Залагайте на рокли с панели 
Райетата в неправилна форма или точно отстрани, по дължина на тялото, в различен цвят, създават оптическата илюзия, че сте по-слаби и чудесно подчертават талията ви.

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023