5 правила как да комбинирате правилно дрехите си

Какво наистина означава понятието "модна икона" в днешно време? Известна личност, която се слави с добър вкус или пък такава, която носи само маркови дрехи на любими дизайнери, пита woman.hotnews.bg. Истинската "модна икона" би трябвало да знае как да съчетава материи, цветове, стилове в модата и да експериментира с интересни решения. Днес ви представяме няколко начина, с които да миксирате принтовете правилно и с които със сигурност ще ви забелязват, където и да отидете, а защо не и да се превърнете в "модната икона" на вашата компания. 
 
Обличайте се в цветове от една и съща гама 
Ако искате да съчетаете правилно син деним, изберете например светлосиня риза, която да го допълва. Няма да сгрешите, ако си набавите дрехи в няколко нюанси на определен цвят, които умело да комбинирате без угризения. Замислете се относно това каква гама преобладава в гардероба ви - например, ако имате повече червени панталони, купете си късо пролетно палто в керемидено или коралово. 
 
Миксирайте неутрални цветове с интересни принтове 
Вечният моден закон на баланса тук важи в пълна сила. Ако искате да заложите на интересни цветови комбинации, доверете се на изпитаното: смели принтове плюс дрехи в черно или бяло като допълнение. 
 
Ако искате да носите един и същ принт, изберете дрехи в различни цветове 
Харесват ви точките или пък сте фенове на животинския принт? Можете да носите панталон в зеброво в черно и бяло заедно със зебров принт в цвят камилска кожа и черно. Бъдете креативни и не изневерявайте на собствения си вкус. 
 
Помислете за цветните акценти 
Не е толкова трудно да постигнете перфектен стайлинг, ако заложите на аксесоари в еднакви цветове, които да допълнят основния цвят на тоалета.  
 
Изберете по-едър принт, който да доминира 
Искате ли да комбинирате два принта, помислете дали те са подходящи един за друг. По-едрият и този с ярки цветове има право да доминира, докато по-дребният трябва да служи като основа. 

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023