Ежедневни навици, които ще ви помогнат да бъдете по-стилни

Вижте няколко ежедневни навика на стилната дама - тези лесни за изпълнение хитринки ще ви помогнат да демонстрирате стилна визия всеки ден, пише woman.hotnews.bg. 
 
Дръжте гардероба си подреден 
Ако сгъвате и прибирате дрехите си в гардероба, а не ги захвърляте из стаята, значително ще улесните процеса по избиране на тоалет. Не само ще спестите време от търсене на полата, която сте решили да облечете днес, но и ще имате по-цялостен поглед над дрехите и аксесоарите, с които разполагате, и по-лесно ще подберете най-подходящите елементи, с които да се откроява визията ви. 
 
Проверявайте прогнозата за времето 
Направете приложението за метеорологичните прогнози своя най-добър приятел, защото истината е, че дори и да сте подбрали най-стилния тоалет с най-ефектните аксесоари, пак няма да изглеждате добре в очите на околните, ако визията ви не е съобразена с времето. Изрязани пантофки, били те и най-красивите, в дъждовен октомврийски ден просто не са добър избор. 
 
Дайте си достатъчно време да се подготвите сутрин 
Изборът на тоалет за 10 минути не е ключът към перфектния външен вид. Затова дайте почивка на snooze бутона на алармата си и станете достатъчно по-рано, за да отделите половин час не само да изпиете сутрешното кафе и да облечете нещо набързо, но и за да имате време да изберете подходящ ансамбъл от дрехи и аксесоари, да се гримирате и да стилизирате косата си. 
 
Смесвайте конфекция с по-скъпи дрехи и аксесоари 
Не е необходимо да сте облечени от глава до пети в дизайнерски творения, а просто да инвестирате в няколко основни по-скъпи и качествени артикула – като елегантна чанта в черно, чифт изчистени кожени ботуши, кашмирен пуловер и т.н, които, следвайки собствения си стил на обличане, смело да комбинирате с дрехи и аксесоари от по-популярни и достъпни марки. 
 
Винаги носете дрехи, които са вашият размер 
Изящна сама по себе си кожена пола, която ви е прекалено тясна или обратното - широка, дори и да струва трицифрена сума, приближаваща се до половината от заплата ви, няма да ви придададе шик излъчване. За да изглеждате добре е много важно винаги да подбирате точния за вас размер дрехи. 
 
Обръщайте внимание на бельото 
Презрамките на показ може и да бяха предпочитан елемент от визията на Кари Брадшоу, но вече не сме деветдесетте и подобен вид бельо на показ не е за предпочитане. Видимо очертани бикини или сутиен също са абсолютен моден гаф, който може да разруши цялостния облик и на най-перфектната стрийт стил визия. 

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023