5 грешки, които стилната дама избягва

Вижте 5 съвета от woman.hotnews.bg, които ще улеснят живота ви.
 
Не следва сляпо тенденциите 
Стилната дама никога не си купува дадена дреха или аксесоар, само защото е модерна. Важно е за нея как ѝ седи даден тоалет и дали пасва на стила ѝ, а не дали е актуален в момента. И това е съвсем правилно, защото не всеки нов тренд пасва на всяка дама. Затова ако целия свят е полудял по кроптоповете, по-добре се замислете дали ви отиват и чак след това се въоръжете с такъв. 
 
Не се облича за другите 
Дамите, които наистина обичат модата, се обличат само и единствено за себе си, а не за околните. Чрез визиите си те изразяват себе си и емоциите си, а не се опитват да се харесат на някого. Затова и ако се чувствате добре в дадена дреха, я носете, независимо какво мислят околните за нея. 
 
Не носи дрехи, които не са ѝ по мярка 
Стилната дама никога не излиза от вкъщи с тоалет, който не седи добре на фигурата ѝ, защото знае, че колкото и да е зашеметяващ той, обликът ѝ няма да е ефектен, ако дрехата не ѝ е по мярка. Затова не се хвърляйте на първия чифт дънки, който видите на намаленията, ами вложете време и средства, за да откриете перфектната дреха за вас, това със сигурност ще ви отплати във времето. 
 
Не купува дреха, в която не се чувства комфортно 
По-добре не купувайте тоалет, с който не сте сигурни, че изглеждате перфектно, защото е много вероятно да не го облечете никога, или когато го сложите да се чудите цял ден, дали ръцете ви не изглеждат дебели с него. 
 
Не се отнася немарливо към тоалетите си 
Когато се прибере вкъщи след дълъг работен ден и се преоблече в удобен аутфит, една дама със стил никога не би захвърлила на купчина върху стола или дивана дрехите, с които е била. Тя ще ги сложи на закачалка и ще ги нареди прилежно в гардероба, защото знае, че за да изглеждат добре дрехите, човек трябва да се отнася добре с тях. 

Свързани новини

Джей Ло и Зендая водещи на Met Gala

19.02.2024

Знаете ли кой е цветът на 2024?

19.01.2024

Каква ще бъде темата на Met Gala 2024?

20.11.2023

Вечерта на модата в снимки

09.11.2023

Секс иконата захвърли веригите на грима

11.10.2023