Мода

16.02.201611:40

5 съвета при избирането на чанта

Чантите, заедно с обувките, са сред най-големите страсти на всяка дама, пише tialoto.bg. Предимствата на този тип аксесоари се състоят основно във възможността да поставите цветен акцент, да разнообразите класически силует или просто да го завършите. Уви, понякога цената на подобни изделия е много над това, което бихме отделили за подобна... прочети още »
10.02.201616:15

5 модни съвета за миньончета

Голяма част от ниските дами желаят оптически да постигнат ефект на издължаване на силуета, пише tialoto.bg. Търсената илюзия често се постига най-добре с помощта на определени съчетания от дрехи и принтове, които правят краката с добавени няколко сантиметра в дължина или горната част на тялото.   Модната индустрия се е постарала да... прочети още »
08.02.201610:44

Фризьорка превръща косите в класически картини (галерия)

Ursula Goff, фризорка от Канзас, е решила да отдаде чест на любимите си произведения на изкуството по начина, който най-добре умее - чрез цветовете на косата, пише boredpanda.com. Повечето от цветните експерименти са на нейната собствена коса, включително “Викът” и “Звездна нощ”.   Според Ursula, тя... прочети още »
03.02.201609:22

4 идеи как да сме по-стройни и красиви през зимата без диети

Зимата е най-неподходящият сезон за започване на драстични диети, сурови детокси и лишения, пише woman.hotnews.bg. От една страна, защото организмът отслабва и се изнежва, което логично предразполага към лесно разболяване. От друга пък, някак неестествено ни идва да се ограничаваме покрай празниците и топлите уютни вечери. Трябва обаче да си... прочети още »
02.02.201611:21

Cindy Crawford се пенсионира от модата

Cindy Crawford е готова да сложи край на кариерата си. Модната звезда покори подиума през 1980, припомня bgnes.com. Тя бе сред най-известните модели на 90-те години.    Преди юбилейния й 50-ти рожден ден, който празнува на 16 февруари, Cindy призна, че е готова да се пенсионира. "Сигурна съм, че ще продължа да се снимам, но... прочети още »
01.02.201616:24

Ярки устни и бледи нокти през пролет/лято 2016

Модните тенденции за сезон пролет/лято 2016 вече са известни като те носят добри новини за почитателките на ярките цветове червило, пише bgnes.com.    През следващия сезон акцентите в грима вече няма да са върху контура на лицето и изрисуваните с молив вежди, а върху устните. Цветовете на червилата варират от кърваво червено в... прочети още »
29.01.201610:40

Цветните лунички - най-новата мания в грима (галерия и видео)

Обикновено старателно покрити с фон дьо тен, луничките се завръщат отново на мода! При това не просто в естествената си красота, но и подчертани - и в цвят.     Последният тренд в грима, който набира сили, са цветните лунички - във всички цветове, включително брокат, дори ако не само "гримирате" съществуващите си... прочети още »
27.01.201616:15

5 правила как да комбинирате правилно дрехите си

Какво наистина означава понятието "модна икона" в днешно време? Известна личност, която се слави с добър вкус или пък такава, която носи само маркови дрехи на любими дизайнери, пита woman.hotnews.bg. Истинската "модна икона" би трябвало да знае как да съчетава материи, цветове, стилове в модата и да експериментира с... прочети още »
20.01.201615:29

9 трика да изглеждате по-слаби

Много е важно когато подбираме дрехите си, те да ласкаят фигурата ни. Понякога неподходяща рокля, пола или панталон могат да ни направят да изглеждаме по-едри без да имаме проблеми с теглото, а понякога правилното облекло може да подчертае женствеността ни, дори и да имаме недостатъци. Но независимо колко тежим и какъв размер дрехи носим, с... прочети още »
18.01.201614:00

Claudia, Naomi и Cindy направиха обща фотосесия (галерия)

Три от абсолютните топмодели на 90-те - Claudia Schiffer (45), Cindy Crawford (49) и Naomi Campbell (45) - се събраха за рекламната кампания на колекция пролет-лято на Balmain, пише life.dir.bg.   Трите красавици са снимани от известния фотогтаф Steven Klein. На черно-белите кадри те позират с атрактивни рокли и определено доказват,... прочети още »
12.01.201610:33

Dolce & Gabbana пусна колекция бурки

Италианската модна къща Dolce & Gabbana е добре известна със своя стил, вдъхновен от сицилианското наследство на марката, но в новата си колекция е почерпила вдъхновение от по-далечно място – Близкия изток, пише bgnes.com.    Колекцията хиджаб и абая според марката отразява съблазънта, която се крие в Близкия изток. В... прочети още »