Мода

18.01.201614:00

Claudia, Naomi и Cindy направиха обща фотосесия (галерия)

Три от абсолютните топмодели на 90-те - Claudia Schiffer (45), Cindy Crawford (49) и Naomi Campbell (45) - се събраха за рекламната кампания на колекция пролет-лято на Balmain, пише life.dir.bg.   Трите красавици са снимани от известния фотогтаф Steven Klein. На черно-белите кадри те позират с атрактивни рокли и определено доказват,... прочети още »
12.01.201610:33

Dolce & Gabbana пусна колекция бурки

Италианската модна къща Dolce & Gabbana е добре известна със своя стил, вдъхновен от сицилианското наследство на марката, но в новата си колекция е почерпила вдъхновение от по-далечно място – Близкия изток, пише bgnes.com.    Колекцията хиджаб и абая според марката отразява съблазънта, която се крие в Близкия изток. В... прочети още »
07.01.201609:24

6 тайни как да излизате добре на снимки (галерия)

Кой не иска да излиза добре на снимки, особено когато отвсякъде ни дебнат изображения на фотогенични модели, които само подчертават колко скучно - или направо нелепо - излизат повечето от нас на снимки.    Една фотографка от Охайо обаче е показала картинни инструкции, които ще помогнат на всеки да изглежда оптимално добре на... прочети още »
06.01.201611:40

Kendall Jenner коронясана за най-популярния модел на 2015

След Instagram и Entertainment Weekly рейтинг на най-популярните моделки за 2015 година направи и социалната мрежа Tumblr, пише bgnes.com.    Двайсетката на най-най е оглавена от Kendall Jenner, най-младата от клана Kardashian. Тя остави зад себе си такива прочути колежки като Cara Delevingne, която обяви тази година, че слиза... прочети още »
30.12.201513:36

Кание Уест е най-секси според "GQ"

Рапърът и моден дизайнер Кание Уест беше избран от списание GQ (Джи Кю) за най-стилния мъж на 2015 г. В последния кръг от надпреварата, в която участваха 64 мъже, Уест надделя над другия финалист, модела Лъки Блу Смит, с 54 процента от гласовете на феновете. На по-ранните етапи от съревнованието за стил конкуренти на Кание Уест бяха... прочети още »
14.12.201517:17

Jared Leto стана новото лице на парфюма Gucci

Актьорът и рок музикантът Jared Leto стана новото лице на парфюма Gucci Guilty, пише bgnes.com. Сътрудничеството със звездата бе предложено от креативния директор на бранда Alessandro Michele.    Той реши, че външността на неостаряващия Jared (който е на 43, а не изглежда да е остарял и ден след 25) лепва идеално върху... прочети още »
10.12.201515:49

Рецептата за страхотна форма на Jennifer Aniston

Фигурата на Jennifer Aniston е страхотна, това признават и най-големите й противници. През последните няколко години звездата отнесе доста критики - относно стила, ролите и личния си живот, пише woman.hotnews.bg. Щом стане въпрос за страхотната й форма, обаче всички са единодушни.    Както винаги, оказа се, че тайната й се крие... прочети още »
09.12.201515:26

Съвети за красота от Scarlett Johansson

Филмовата звезда и красавица Scarlett Johansson обича да си боядисва косата, никога не ляга без да си махне грима и си похапва, когато й е сладко, става ясно от нейно интервю, в което разказва как поддържа външността си, пише woman.hotnews.bg.    Тя препоръчва на жените да си сменят цвета на косата по-често. "Променяйки... прочети още »
07.12.201511:15

Tyra Banks отново в киното

Tyra Banks потвърди, че ще изиграе отново ролята на Eve в дълго отлаганото продължение на "В човешки облик”, информира cinefish.bg. Освен че ще изиграе главната роля в него, тя ще се разпорежда и като изпълнителен продуцент. Премиерата се очаква за края на 2016.   "Няма друга актриса, която да може да изиграе Eve... прочети още »
30.11.201516:35

Зимната козметика, която да си набавите сега

Със застудяването на времето кожата ни става все по-суха, устните се напукват, а косата логично се изтощава заради топлинното влияние на сешоара, който няма как да си спестим. Затова именно краят на ноември е времето, в което трябва да си набавим онази зимна козметика, която да ни предпази от капризите на зимата, пише woman.hotnews.bg и... прочети още »
27.11.201510:55

Cheryl Fernandez-Versini се подготвя за своя модна линия

Певицата Cheryl Fernandez (която кодини наред познавахме под името Cheryl Cole) се е срещнала с редица световни експерти в модната индустрия, като част от подготовката й да пусне нейна собствена модна линия, пише bgnes.com.    "През годините Cheryl навлезе в нещата, но никога не се е занимавала професионално с мода",... прочети още »