Мода

30.11.201516:35

Зимната козметика, която да си набавите сега

Със застудяването на времето кожата ни става все по-суха, устните се напукват, а косата логично се изтощава заради топлинното влияние на сешоара, който няма как да си спестим. Затова именно краят на ноември е времето, в което трябва да си набавим онази зимна козметика, която да ни предпази от капризите на зимата, пише woman.hotnews.bg и... прочети още »
27.11.201510:55

Cheryl Fernandez-Versini се подготвя за своя модна линия

Певицата Cheryl Fernandez (която кодини наред познавахме под името Cheryl Cole) се е срещнала с редица световни експерти в модната индустрия, като част от подготовката й да пусне нейна собствена модна линия, пише bgnes.com.    "През годините Cheryl навлезе в нещата, но никога не се е занимавала професионално с мода",... прочети още »
18.11.201516:45

5 съвета, преди да се подстрижете

Преди да предприемете тази промяна, ето какво трябва да направите, за да се уверите, че няма да останете разочаровани, особено ако подстригвате къса косата си за първи път, съветват модните експерти от woman.hotnews.bg.     Вдъхновете се!  Като начало – съберете вдъхновение, подбирайки снимки на дами с къси... прочети още »
17.11.201514:27

Rihanna стартира агенция за грим и стайлинг

Rihanna ще си партнира с Benoit Demouy в създаването на Fr8me - услуга, насочена за подпомагане на гримьори и стилисти по време на работата им за реклами и събития на червения килим, пише bgnes.com.    "Гримът, прическата и стайлингът играят наистина важна роля за един артист”, каза звездата. "Аз отделям голямо... прочети още »
11.11.201509:56

Shakira пуска аромат във формата на китара

Новият парфюм на колумбийската певица Shakira ще бъде в бутилка с форма на китара, пише bgnes.com. Уханието ще бъде с нотки на жасмин, рози, бергамот и червена ябълка и ще бъде шестият аромат на екзотичната поп дива.    "Ароматът символизира енергията, музиката, продава индивидуалност и показва каква е съвременната... прочети още »
06.11.201511:43

Най-новата мода - бели "дантелени" татуировки с къна...

Казват, че в модата няма нищо ново - всичко е добре забравено старо. В случая с най-новата мода - старо, освежено с нов елемент. Класическите рисунки с индийска къна сега са в нова версия - в бяло - което стои смайващо красиво на всяка кожа освен най-светлата, където ефектът се губи.    Временните татуировки са превзели модните... прочети още »
06.11.201509:47

10 урока за живота от Cindy Crawford

Cindy Crawford - супермодел, майка и бизнесдама - има забележителен живот. Излизането на автобиографията й през септември, "Becoming", подчерта още повече голямото й значение в модния свят. Затова си струва и начинаещите модели и феновте на модата да се вслушат в :   Да си модел определя много повече от банковата ти... прочети още »
04.11.201512:25

Как да изберете правилните дрехи за фигурата си

Една жена трябва да знае освен как да си избере правилната материя, и как да си избере правилната кройка за нейния тип фигура. Затова вижте няколко съвета от woman.hotnews.bg за избора на дрехи измежду всички, които ще ви стоят най-добре и ще пасват на собствената ви индивидуалност.    Никога не пробвайте само един... прочети още »
28.10.201510:41

9 често срещани грешки при боядисване на коса

За да отговаря цветът на косата на вашите очаквания, трябва да спазвате няколко прости правила при боядисване, съветват модните експерти на woman.hotnews.bg.    1. Боята трябва да е съобразена с изходния цвят на косата Една опаковка боя няма да е достатъчна, за да се превърнете изведнъж от брюнетка в блондинка. Радикална... прочети още »
27.10.201510:39

7 покупки, с които да се приготвите за зимата

Навън температурите започват постепенно да падат, а на нас не ни остава нищо друго, освен да се приготвим от сега и да и направим списък с дрехите, които да си купим за по-студените месеци. В ролята на вашия стилист ще влезе woman.hotnews.bg и ще ви представи най-актуалните модни покупки, с които да се приготвите за студения... прочети още »
26.10.201515:59

Погрижете се за есенните пуловери

В началото на есента живо ни интересува какви пуловери ще са актуални, тъй като те са бързо и ефектно спасение в студа. Един от проблемите с пуловерите е, че трябва да сме внимателни, когато ги перем. Не се притеснявайте, екпертите от woman.hotnews.bg ще ви дадат няколко съвета за това как да се грижите за любимите си меки блузи, независимо... прочети още »