Мода

25.10.201111:54

Карл Лагерфелд пуска евтини дрехи

Карл Лагерфелд пуска през януари догодина нова достъпна колекция на цени между 95 и 450 долара. Новата модна линия "Кarl Collection" включва 100 модела и е предназначена за 18-20 годишни клиентки. В нея преобладават дънковите платове и кожените материи. Лагерфелд комбинира в кройките си практичността на уличната мода с неувяхващ... прочети още »
25.10.201109:48

Тъмното червило e на мода тази есен

При грима си тази есен наблегнете на устните, съветват водещи гримьори. Всички дизайнери, стилисти и модни къщи казват, че модата е циклична. Ето защо този сезон можете да видите тенденции, които са били модерни през 40-те години. Една от тях е тъмния цвят на червилото. Тази есен е изключително модерно акцентът в грима ви да пада върху... прочети още »
20.10.201108:34

"Златната" Кейт Мос продадена за 577 250 паунда

Статуя на Кейт Мос от 18-каратово злато в предизвикателна поза от йогата беше продадена за 577 250 британски лири на търг на "Сотбис", съобщи в. "Дейли мейл". Става дума за творбата "Микрокосмос", която е по-малка версия на 50-килограмовата "Сирена" на Марк Куин и тежи 10 кг. От нея са направени... прочети още »
17.10.201112:29

Джордж Клуни води по-високо гадже

Американската актриса и модел Стейси Кейблър, която първо изгря като кечистка, а сега като гадже на Джордж Клуни, го следва на всяка премиера. Пред медиите Кейблър споделя, че "няма нещо, което да не харесва в Клуни". Стейси показа елегантност от висша класа облечена в полу-прозрачна черна рокля на премиерата на... прочети още »
10.10.201110:12

Николета се омъжи със сватбената рокля на Кари Брадшоу

Една от най-чаканите светски сватби вече е факт. Сапуненият сериал с главни актьори Валери Божинов и Николета Лозанова приключи със сватба. Както се очакваше, Николета беше избрала пищна асиметрична рокля на световноизвестната дизайнерка Вивиан Уестууд. Косата на плеймейтката беше вдигната на кок, украсена с огромен воал. Снимка:... прочети още »
03.10.201108:49

Стълпотворение от звезди на ревю на Живанши

Актриси, модели и певци, сред които Лив Тайлър, Жулиет Бинош, Наоми Кембъл и Джарет Лето се наредиха на първия ред на модното шоу на Живанши (Givenchy, по време на модната седмица в Париж. Американският рапър Кание Уест, който по-рано представи собствената си модна линия, певицата Киара и звездата на европейското кино Орнела Мути, също... прочети още »
30.09.201116:25

Кожената пола се завръща

Кожената пола се превърна в истински хит през 80-те години на миналия век. Доста години минаха оттогава, но един от основните закони в модата повелява рано или късно всичко да се повтаря. Тази година дойде и моментът за голямото завръщане на кожената пола. През целия сезон това ще е едно от най-хитовите облекла. Показаха го и водещите... прочети още »
28.09.201117:58

Седмицата на модата в Париж тръгна с шоу в Айфеловата кула

Португалският дизайнер Фатима Лопес постави началото на  Седмицата на модата в Париж с шоу в най-емблематичната забележителност на френската столица - Айфеловата кула. В колекцията, озаглавена "Левитация", дизайнерът използва ярки цветове като тюркоазено синьо, зелено и оранжево, за да вдигне "духовете на мрака на... прочети още »
27.09.201113:50

Рапърът Кание Уест показва модната си колекция в Париж

Започва Парижката седмица на модата. С най-голям интерес се очакват първите дефилета на млади дизайнери, които ще поемат щафетата от свои колеги. Светът на модата тръпне в очакване кой ще е наследникът на Джон Галиано в модна къща Dior, съобщи Франс прес. От седмици се носят слухове за дизайнера, който ще наследи Галиано като творчески... прочети още »
26.09.201109:13

Бионсе пусна нов аромат

Певицата Бионсе, която наскоро обяви, че е бременна, представи в Ню Йорк новия си парфюм, наречен "Pulse". Изпълнителката продължава да върви по пътя на модна слава, по който тръгна още с първия си аромат "Heat", последван от "Heat Rush". На представянето на новото ухание в Ню Йорк звездата привлече голям... прочети още »
24.09.201116:01

Седмица на модата в Милано - снимки от ревюто на Армани

В Милано продължава седмицата на модата. След като Долче и Габана показаха за последен път младежката си линия D&G, сега ви представяме новата линия на Армани. За следващия топъл сезон - Пролет/Лято 2012, Армани залага на два основни цвята - черно и бяло, с които извайва стройни и изключително стилни модели. Вижте пълната колекция на... прочети още »