Мода

26.09.201109:13

Бионсе пусна нов аромат

Певицата Бионсе, която наскоро обяви, че е бременна, представи в Ню Йорк новия си парфюм, наречен "Pulse". Изпълнителката продължава да върви по пътя на модна слава, по който тръгна още с първия си аромат "Heat", последван от "Heat Rush". На представянето на новото ухание в Ню Йорк звездата привлече голям... прочети още »
24.09.201116:01

Седмица на модата в Милано - снимки от ревюто на Армани

В Милано продължава седмицата на модата. След като Долче и Габана показаха за последен път младежката си линия D&G, сега ви представяме новата линия на Армани. За следващия топъл сезон - Пролет/Лято 2012, Армани залага на два основни цвята - черно и бяло, с които извайва стройни и изключително стилни модели. Вижте пълната колекция на... прочети още »
24.09.201112:07

Седмица на модата в Милано - снимки от ревюто на D&G

В Милано продължава седмицата на модата. Долче и Габана показаха за последен път младежката си линия, която смятат да влеят в основната си марка. За следващия топъл сезон прочутото дуо предлага разноцветна коприна, сандали на платформи и широкополи шапки. Прилепнали къси рокли или дълги поли, моделите създават усещане за свежест и свобода.... прочети още »
21.09.201109:15

Лейди Гага е най-добре облечената звезда

Лейди Гага се пребори с конкуренцията на Кейт Мос и Бионсе и беше обявена за най-добре облечената знаменитост. Певицата оглави класацията, съставена по повод Седмицата на модата в Лондон, заради екстравагантните си сценични костюми. На второ място в класацията на марката за дрехи Хот Туна остана супермоделът Кейт Мос, а херцогинята на... прочети още »
20.09.201107:27

Джулиана Маргуляс най-зле облеченa на наградите Еми

Джулиана Маргуляс си спечели остри критики в Туитър заради роклята на Армани, която носи на церемонията по раздаването на наградите Еми в Лос Анджелис снощи. Бялата дълга рокля без ръкави беше приета критично от сп. "Ю Ес Уикли", което включи актрисата в своя топ три на най-зле облечените знаменитости. Маргуляс отнесе по-голямата... прочети още »
19.09.201115:56

Българката Нина Добрев най-елегантна на наградите "Еми"

Актрисата от български произход Нина Добрев предизвика възхищението на публика и колеги по време на раздаването на тазгодишните телевизионни награди "Еми". Нина, която играе в "Дневниците на вампира" не си тръгна със статуетка, но пък бе най-красива. Звездата бе облечена в червена рокля на Дона Каран. Добрев пристигна... прочети още »
17.09.201111:37

Блейк Лайвли е най-добре облечена от звездите

Списание People публикува класацията си за най-добре облечените звезди. На челно място е поставена актрисата Блейк Лайвли (Клюкарката), която по-рано през годината бе определена и за най-желаната жена на планетата. Изданието изтъква умението на Лайвли да демонстрира свой собствен стил. На второ място е Дженифър Лопес, заради способността й... прочети още »
17.09.201111:14

Роби Уилямс показа модната си линия

Британският певец Роби Уилямс (Robbie Williams) представи новата си модна линия в Лондон. Изпълнителят от групата "Тейк Дет" (Take That) представи мъжката си колекция Фарел, кръстена на името на дядо му Джак Фарел, в магазина Хаус ъф Фрейзър в британската столица. Там той се срещна с първите 200 свои почитатели, пристигнали да си... прочети още »
13.09.201118:41

Седмица на модата в Ню Йорк в снимки

Естетика,  удобството и прагматизъм - това са най-често употребяваните думи за описание на модата на пролет-лято 2012. Десетки модни колекции минаха по подиума на Седмицата на модата в Ню Йорк, която ще приключи на 15 септември. На форума общо 250 дизайнери от цял свят показват пролетните си колекции. Надделява схващането за облекла,... прочети още »
03.09.201119:03

Румънка и китайка с най-красивите рокли във Венеция

Китайската актриса Ева Хуанг (Еva Huang) и румънският модел и актриса Мадалина Ченеа (Madalina Ghenea) демонстрираха най-ослепителните рокли на 68-ия кинофестивал във Венеция. Пастелни цветове, пера и кристали - това е най-актуалната комбинация за дългите рокли от червения килим във Венеция. Виж снимки на най-красивите в галерията.... прочети още »
02.09.201115:13

Най-елегантните звезди във Венеция - снимки

Синди Крауфорд определено не изглежда на 45 години! Тя прикова вниманието на модните критици, след като се появи на откриването на кинофестивала във Венеция, облечена в дълга червена рокля. Тясната дреха плътно обвиваше слабата фигура на бившия топ модел и всички отбелязаха, че майката на 2 деца е в перфектна форма. Синди и съпругът й... прочети още »