Мода

03.09.201119:03

Румънка и китайка с най-красивите рокли във Венеция

Китайската актриса Ева Хуанг (Еva Huang) и румънският модел и актриса Мадалина Ченеа (Madalina Ghenea) демонстрираха най-ослепителните рокли на 68-ия кинофестивал във Венеция. Пастелни цветове, пера и кристали - това е най-актуалната комбинация за дългите рокли от червения килим във Венеция. Виж снимки на най-красивите в галерията.... прочети още »
02.09.201115:13

Най-елегантните звезди във Венеция - снимки

Синди Крауфорд определено не изглежда на 45 години! Тя прикова вниманието на модните критици, след като се появи на откриването на кинофестивала във Венеция, облечена в дълга червена рокля. Тясната дреха плътно обвиваше слабата фигура на бившия топ модел и всички отбелязаха, че майката на 2 деца е в перфектна форма. Синди и съпругът й... прочети още »
28.08.201110:45

И звездите имат недостатъци, които не могат да скрият

Всички жени имат недостатъци. Дори и тези, които винаги намират място в класациите за най-елегантни, фотогенични, красиви, желани и тн. знаменитости. И най-горещите кинозвезди понякога не могат да скрият бръчките, целулита или други свои кусури. Eто и най-актуалният топ 5 на недостатъците на най-красивите актриси: 1. Твърде слаба - Много... прочети още »
25.08.201115:55

Кейт Мос се разсъблече за календара на Pirelli

Кейт Мос вече е омъжена жена, но това не я спира да се да дава всичко от себе си като модел. 37-годишната красавица ще покаже повечето си прелести за известния календар на Pirelli, който ще бъде официално представен през декември в Ню Йорк. Фотосесията се е състояла само седмици преди сватбата на Кейт с Джейми Хинс. Любопитното е тя... прочети още »
23.08.201113:12

В Сидни казаха "Не" на кльощавите модели

Започна едно от най-големите и значими събития в австралийската модна индустрия - Sydney Fashion Festival. Модният фестивал ще продължи една седмица и ще събере на модния подиум топ модели, водещи дизайнери и специалисти в областта на модата. Организаторите на събитието се надяват да изпълнят обещанието си да "шокират и надминат"... прочети още »
22.08.201118:15

Риана представи парфюма си в Лондон с нов имидж

R&B сензацията Риана (Rihanna) представи парфюма си "Reb'l fleur" на специална церемония в Лондон. Името на аромата й произлиза от "Rebelle" (бунт), дума, която според нея й подхожда. За промоцията си певицата заложи на смяна на прическата. Огнено червените къдрици на звездата от Барбадос, с които през последната... прочети още »
22.08.201113:14

Fashion Days POP UP Outlet

Изживейте Fashion Days на живо! Само в рамките на 12 дни в ЦУМ София отваря врати Fashion Days POP UP Outlet, за да ви предложи едни от най-известните модни марки в света на невероятно ниски цени. С отстъпки до 90% ще откриете продукти на D&G, Calvin Klein, Givenchy, Guess, Camel, GAS, Esprit, Lancaster, Paco Rabanne, Scholl, Pierre... прочети още »
19.08.201112:54

Прашките вече не са на мода!

Звездният миг на популярните с години изрязани бикини, т.нар. прашки приключи. До скоро те бяха навсякъде, но през последната година продажбите на този тип дамско бельо са намалели със 17%, отчитат специалистите във Великобритания. Жените вече отхвърлят "вулгарното" и прекалено секси долно бельо и го заменят с по-удобни модели.... прочети още »
17.08.201109:50

Кейт Мидълтън превърна Лондон в столица на модата

Лондон е изпреварил Ню Йорк като световна модна столица през 2011. За това е помогнал медийният интерес към британския дизайнер Александър Маккуин и Кейт Мидълтън, показва проучване на Global Language Monitor. Според системата, отчитаща честотата на използване на думи и изрази в печатни, електронни и социални медии, Лондон се е изкачил от... прочети още »
11.08.201112:04

Модната революционерка Лейди Гага в снимки

Поп звездата Лейди Гага (Lady Gaga) получи титлата "Модна икона" на церемонията по връчването на тазгодишните награди на Съвета на модните дизайнери на Америка. Точно на същата церемония, обаче, бюстието на скандалната певица се смъкна и оголи твърде голяма част от гърдите й.  Певицата, известна с есктравагантните си... прочети още »
09.08.201112:08

Риана пръска по $22 хиляди на седмица за косата си

Риана (Rihanna) прахосва по 14 хиляди британски лири на седмица (около 22 хиляди долара), за да може косата й да бъде постоянно в добре позната идеална яркочервена форма, съобщава днес Daily Mail. 23-годишната изпълнителка се спряла на услугите на водещата холивудска стилистка Урсула Стивън, като всеки ден разходите за имиджа й не падали... прочети още »