Мода

11.08.201112:04

Модната революционерка Лейди Гага в снимки

Поп звездата Лейди Гага (Lady Gaga) получи титлата "Модна икона" на церемонията по връчването на тазгодишните награди на Съвета на модните дизайнери на Америка. Точно на същата церемония, обаче, бюстието на скандалната певица се смъкна и оголи твърде голяма част от гърдите й.  Певицата, известна с есктравагантните си... прочети още »
09.08.201112:08

Риана пръска по $22 хиляди на седмица за косата си

Риана (Rihanna) прахосва по 14 хиляди британски лири на седмица (около 22 хиляди долара), за да може косата й да бъде постоянно в добре позната идеална яркочервена форма, съобщава днес Daily Mail. 23-годишната изпълнителка се спряла на услугите на водещата холивудска стилистка Урсула Стивън, като всеки ден разходите за имиджа й не падали... прочети още »
08.08.201112:44

Радина Кърджилова приковава вниманието на плажа – снимки

Радина Кърджилова и колежката й Снежана Макавеева от "Под прикритие” въвеждат нова мода на плажа. Вместо да сложат бански, актуалните актриси привличат вниманието на папараците с доста странно облекло. Екранната Сиана от "Стъклен дом" се разхожда по пясъка обута в черни крачоли отрязани от дънки, които наподобяват... прочети още »
05.08.201114:15

Линда Еванджелиста поиска рекордна издръжка за сина си

Прочутата манекенка Линда Еванджелиста, влизаща в петицата на супермоделите от 90-те години на миналия век, поиска чрез съда рекордно висока сума за издръжката на 4-годишния си син - 46 000 долара на месец, съобщи Франс прес. Искът е предявен към бащата на момчето, един от най-богатите хора във Франция Франсоа-Анри Пино. Той оглавява... прочети още »
04.08.201114:14

Сури Круз е най-малката модна икона

Дъщерята на Кейти Холмс и Том Круз, Сури вече е част от обществения и моден свят на Холивуд. Любимката на светските хроникьори се прочу с ултра скъпите си дизайнерски дрехи и афинитета си към обувки с високи токчета, въпреки, че е едва на  5 годинки и още заспива с биберон. Сури се появи за пръв път с токчета, когато беше едва на 3... прочети още »
03.08.201115:05

Мила Кунис харчи по $7000 за лицето си

Въпреки, че е млада и красива, актрисата Мила Кунис (27 г.) дава по 7000 долара за процедури за лицето, за да изглежда кожата й перфектно по време на всяко събитие. Холивудската красавица обикаля Европа за премиерата на новия й филм "Friends With Benefits", в който си партнира с Джъстин Тимбърлейк - на снимката. Звездата двойка... прочети още »
02.08.201116:44

Дейвид Бекъм пуска своя марка бельо

Бившият капитан на националния отбор на Англия Дейвид Бекъм (David Beckham) планира да пусне собствената колекция бельо в Деня на влюбените. 36-годишният футболист реши да тръгне по стъпките на съпругата си и да създаде своя марка бельо. В интервю звездата призна, че това му е коствало много усилия, но е доволен от крайния резултат. Не е... прочети още »
01.08.201115:01

66-годишната актриса Хелън Мирън с приз за най-хубаво тяло

Британската актриса Хелън Мирън отвя конкуренцията на по-младите си съпернички Дженифър Лопес и Кели Брук в класацията на най-красивите тела в шоубизнеса. 66-годишната звезда оглави допитването сред членове на британската верига фитнес зали LA Fitness. На второ място остана австралийската манекенка Ел Макферсън, а Брук и Лопес са съответно... прочети още »
28.07.201110:12

Риана e "Жена на годината" според "Vogue" Италия

Поп звездата Риана (Rihanna) беше определена от италианското издание на модното списание Vogue за "Жена на годината" Името на певицата от Барбадос беше избрано заради благотворителната й дейност, заради успехите й в кариерата и заради силата да се преборва с проблемите в личния си живот. "Независима, енергична, младата... прочети още »
28.07.201108:08

Забраниха реклама с Джулия Робъртс заради фотошоп

Британският комитет по рекламни стандарти забрани реклама на L`Oreal с Джулия Робъртс и Кристи Търлингтън заради активното използване на фотошоп. Забраната дойде след жалба на депутатката Джо Суинсън, един от основателите на "Кампания за увереност в своето тяло". Според нея въпросната реклама е "нереалистична" и поражда... прочети още »
27.07.201112:18

Рики Мартин стана лице на червило

Рики Мартин (Ricky Martin) и Ники Минаж (Nicki Minaj) бяха определени като новите лица на червилото Viva Glam на козметичната марка MAC. Двамата се готвят да стартират свои собствени марки червила - Viva Glam Ricky и Viva Glam Nicki. Всички приходи от продажбите на козметичните продукти ще бъдат насочени към борбата срещу ХИВ и СПИН.... прочети още »