Мода

28.07.201108:08

Забраниха реклама с Джулия Робъртс заради фотошоп

Британският комитет по рекламни стандарти забрани реклама на L`Oreal с Джулия Робъртс и Кристи Търлингтън заради активното използване на фотошоп. Забраната дойде след жалба на депутатката Джо Суинсън, един от основателите на "Кампания за увереност в своето тяло". Според нея въпросната реклама е "нереалистична" и поражда... прочети още »
27.07.201112:18

Рики Мартин стана лице на червило

Рики Мартин (Ricky Martin) и Ники Минаж (Nicki Minaj) бяха определени като новите лица на червилото Viva Glam на козметичната марка MAC. Двамата се готвят да стартират свои собствени марки червила - Viva Glam Ricky и Viva Glam Nicki. Всички приходи от продажбите на козметичните продукти ще бъдат насочени към борбата срещу ХИВ и СПИН.... прочети още »
20.07.201108:18

Джей Ло и Марк ще работят по модната си линия

 Дженифър Лопес и актьорът Марк Антъни ще продължат да работят по общата си модна линия, въпреки че двамата наскоро взеха решение да поемат по различни пътища, съобщават американските медии. Световноизвестната двойка неотдавна подписа договор с Tommy Hilfiger за линия аксесоари, които ще излязат на пазара през септември тази година.... прочети още »
01.07.201114:14

Кейт Мос се омъжва днес

Кейт Мос "затвори” два малки града, за да си осигури спокойствие за сватбения си ден. Супермоделът е издействала ограничение на достъпа до два града в Костоулдс, Югозападна Англия, и е разпратила специални пропуски на гостите на сватбата си, за да могат да минават безпроблемно. С това моделката се надява да си осигури безаварийна... прочети още »
22.06.201108:59

Джон Галиано застава пред съда

Модният дизайнер Джон Галиано се явява на процес по обвинение, че е обидил трима души с антисемитски изказвания в парижки бар. Очаква се 50-годишният моделиер, който беше смятан за един от най-добрите в своето поколение, да се оправдае с пристрастяване към алкохола и наркотиците. Ако бъде осъден, той може да получи присъда до 6 месеца... прочети още »
21.06.201108:51

Миски четат Толостой и Маркес

12 са финалистките за конкурса "Мис България 2011 – Пътят към короната".(на снимката) За да стигнат дотук, красавиците трябваше да преминат през предварителен кастинг, след което да впечатлят жури, оценяващо интелекта и външния им вид.  Най-много претендентки излъчва столицата – цели 5. На второ място се нарежда... прочети още »
16.05.201111:42

Черил Коул облече най-сексапилната рокля в Кан

Бялото е цветът на най-красивите в Кан!  С бялата си рокля с пера на "Versace", актрисата Ума Търмън поведе в модните класации от Лазурния бряг, но в третия фестивален ден певицата Черил Коул прикова погледите към себе си! Британката сложи огромно деколте, но не загуби нищо от финото си и стилно излъчване, дори напротив!... прочети още »
10.05.201111:53

"Шанел" представи лятната си колекция "Круиз...

Модна къща "Шанел" представи най-новата си лятна колекция "Круиз 2011-2012". Моделите, дело на дизайнера Карл Лагерфелд, бяха показани в луксозен хотел в Антиб на Френската Ривиера. Цялата колекция набляга на идеята за простота и ефирност. В нея доминират леки материи и пастелни цветове, както и класическата... прочети още »
10.05.201108:09

Моделът Кели Брук загуби детето си

Британската манекенка Кели Брук, която през април сияеше от щастие, че ще става майка, е "съкрушена", тъй като преди броени часове пометнала и изгубила бебето си, съобщават таблоидите на Острова. 31-годишната моделка и актриса, която в продължение на пет месеца носеше първото дете на половинката си Том Еванс, в края на изминалата... прочети още »
04.05.201107:58

Жан Пол Готие губи собствеността върху марката си

Френският моден дизайнер Жан-Пол Готие  може да изгуби контрола над своята модна къща, която ще премине под ръководството на каталунската компания за луксозна конфекция и парфюми Пуч (Puig), пише водещият френски делови в. "Ле-з-еко". Жан-Пол Готие, който предпочита да има купувач, способен да допринесе за международното му... прочети още »
03.05.201112:25

Почетоха паметта на Александър Маккуин с гала вечер в Ню Йорк

Дизайнерът Алeксандър Маккуин беше почетен посмъртно на гала вечер в Музея на изкуствата "Метрополитън". Модната къща на покойния дизайнер сътвори сватбената рокля на Кейт Мидълтън, като роклята е дело на дизайнерката Сара Бъртън, която след смъртта на Маккуин стана творчески директор на марката. Наоми Кемпбъл, Тейлър Суифт,... прочети още »