Ива Дойчинова се готви за "Рицар на книгата“

Емблематичният радиоводещ от ефира на Радио FM+, Ива Дойчинова, е номинирана за престижното отличие "Рицар на книгата’’. 
 
Наградите се присъждат от Асоциация "Българска книга“ по случай Международния  ден на книгата и авторското право - 23 април - на журналистите с най-голям принос в отразяването на издателския бизнес в България. Авторката и водеща на сутрешния блок "Ива от сутрин до обед“ е номинирана в категорията "Електронни медии – радио и телевизия“. Тя е от армията журналисти, воюващи с липсата на богата обща култура и със силата на радио ефира помага на българските издатели да представят най-доброто от българската и световната литература.  
 
Отличията "Рицар на книгата“ са израз на признателността на асоциацията към хората, чиято ежедневна работа през изминалата година е била свързана с книгите. Церемонията по връчването на наградите ще се проведе на 23 април 2014 в сградата на Националната библиотека "Св. Св. Кирил и Методий“ от 17:00ч.
 
Ива Дойчинова е първата емблематична водеща в историята на Радио FM+, първото частно радио у нас. Тя е познато  и обичано лице от ТВ екрана. Автор и водещ на сутрешния блок "Ива от сутрин до обед”, всеки делничен ден, нежду 8 и 12ч, по радио FM+.
 

Свързани новини

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024

IVA с нов албум и промо концерт

10.10.2023