Нели Петкова: "Исках да имам истински красавец в "Лош” и го намерих!"

"Българите се връщат към народната музика”, сподели своите наблюдения певицата Нели Петкова, която успя да вмъкне гостуването в сутрешния блок на Радио FM+ в натоварените си ангажименти, малко преди да замине за Щатите. На 14 февруари в Маями започва турнето на изпълнителката, която ще включва участия в Чикаго, Ню Йорк, Тампа, Лас Вегас, Бостън и други.
 
 
"Българите в чужбина очакват с нетърпение и истинско вълнение среща с българските артисти. Споделяли са ми, че ежедневието им е по-забързано и по-малко време им остава да се забавляват, а нашите концерти са добър повод да се съберат с приятели и да прекарат вечерта заедно. Концертите в чужбина са и по-дълги, случвало ми се е да пея по 3-4-5 часа без прекъсване и то най-вече народна музика. Виждам жаждата у българите за истинския фолклор и това страшно ме радва. Песните ни носят дух и послание на миналото, които ще ни помогнат да запазим себе си и да предадем традициите, езика и културата”, каза Нели.
 
 
На 14 февруари ще бъде и премиерата на новата й песен "Лош”, записана на български и на английски език. "Песента се роди по истинска история – това беше период от моя живот, в който се случваха нещата, описани в тази песен. Срещнах един красавец, на когото давах всичко от себе, но той не го ценеше истински, докато един ден нещата се обърнаха на 360 градуса и той прогледна, а от "лош” стана наистина "добър”, сподели изпълнителката за новата си песен. Авторът на текста е Ивайло Вълчев, а режисьорът на клипа е Лий Скот, който запознава Нели с актьора Джон Томасън. "Запознахме се с Джон в деня на снимките, но той се оказа страхотен. Много добър актьор, когото ще видим в три филма тази година, предстоят му премиери и аз му стискам палци”, допълни Нели Петкова. 

Свързани новини

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024