"Нощ на звездите" ще бъде шамар за гравитацията

"Представлението ще бъде, както самият Енчо каза, шамар за гравитацията.", каза Исак Гозес, който ни гостува заедно със Светльо Желев, за да ни разкажат за предстоящото шесто издание на годишни награди "Нощ на звездите", организирано от фондация "Енчо Керязов".
 
Свидетели на това невероятно събитие можем да станем на 25-ти февруари в зала Арена Армеец. "Нощ на звездите" издирва и награждава талантливи деца от цяла България, които имат постижения в спорта, образованието и изкуството.
 
"Всичко тръгва от една философия на Енчо. Той казваше: "Моят роден град – Ямбол – ми е дал всичко, сега е мой ред да го върна". Първото такова награждавене беше в една малка зала в Ямбол и стигнахме до там, че миналата година напълнихме зала Арена Армеец. При нас са идвали едни от най-добрите циркови артисти, изпълнители и музиканти за спектакъла и всеки един от тях го направи за каузата и за децата, без да пожелае пари в замяна.", сподели Исак.
 
"Категориите образование, спорт и изкуство са трите категории, които са изключително важни за развитието на всяко дете. Тези, номинирани в категорията образование, са със специалност математика и математически науки. Тези науки са единствените, които дават поле за международнат изява на децата. Имахме много кандидатури, насочени към хуманитарните науки, но за тях няма толкова голям изява извън страната ни.", разказа Светльо. 
 
"За представлението ще дойдат редица от най-добрите циркови артисти в света. Жонгльорът Пикасо ще бъде част от спектакъла, ще има каскадьор, който ще прескочи с мотор 66-имата членове на оркестъра, който ще част от шоуто. Цели 9/10 от "Нощ на звездите" ще се случат във въздуха. Не можете да си представите всички тези блестящи представители на цирковото изкуство да се съберат на едно място и да направят такова вълнуващо представление само и единствено в името на каузата да помогнем на талантливите деца.", завършиха Исак и Светльо.
 
Номинираните можете да видите в сайта на фондация "Енчо Керязов".

Свързани новини

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024