Момчил Атанасов: "Като млади хора трябва да сме полезни за нашето време"

"Tрябва да посещаваме такива мероприяти, защото те дават идеи и добрина.", каза Марио Георгиев, който гостува заедно с Момчил Атанасов, за да разкажат за предстоящото трето издание на концерт-спектакъла "Нашето време",  който ще се проведе в театър "Сълза и смях" на 3-ти март.
 
"Неслучайно е под надслов "Нашето време", защото ние като млади хора трябва да положим усилия да сме полезни за нашето време, моралните ценности и развитието. Смятам, че концерт-спектакъл на трети март е подходящ начин да кажем тези неща.", сподели Марио.
 
"Смея да твърдя, че срещам подкрепа от всички изпълнители, които полагат огромни усилия. Това нещо не им е неприятно и всички заедно сме доста запалени. Тази година спечелихме за втори път Руслан Мъйнов, квартет "Юдит", които ще пеят акапелно, а Янко Лозанов, който има невероятен глас, ще рецитира стихотворения. Ще имаме изпълнения на наистина високо ниво.", каза още той.
 
"Ще звучат възрожденски песни и народна музика, представени в наши аранжименти.", каза Момчил, който ще участва в концерта със своята група.
 
"Не сме фолклорна група и тези аранжименти звучат много различно: някои са много нежни, някои много бойни. Страхотни таньори ще покажат танци от три частина България. Ще прозвучат песните "Хубава си моя горо" и "Облаче ле бяло", за да си спомним кои сме.", завършиха гостите ни.

Свързани новини

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024