Росица Томова: "Holiday Heroes вече действа и в САЩ"

"Holiday Heroes вече е действаща и в САЩ, където усилено помагаме на бездомните хора.", каза Росица Томова от организацията, която радва хиляди семейства по време на празници, която ни гостува, за да разкаже за някои от предстоящите събития на героите. 
 
"Щастлива съм, защото имахме ужасно малко време, за да успеем с организацията, но в крайна сметка се справихме и събрахме нужните средства, за да зарадваме над 5000 семейства този Великден.", сподели Росица.
 
"Предстоя ни много събити, едно от които е нма 23-ти март. Тогава е нашият картинг турнир, който правим и за Великден, и за Коледа. Интересът е толкова голям, че тази година имаме 14 отбора и се притесняваме, че трудно ще ги вмъкнем в един ден.  На 28-ми имаме прекрасно ретро парти, на което нашите посланици Милица Гладнишка, Ненчо Балабанов и Павел Владимиров ще участват.", разказа тя.
 
"Имаме нужда от доброволци за всичко, което правим. Ще ни трябват хора за опаковането на пакетите и доставянето им, както и за много други неща, така че моля всеки, който иска да помогне, да види сайта ни и да разбере как.", завърши Росица Томова.

Свързани новини

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024