Иво Сиромахов с нова сатира - "Българско радио"

"В момента с "Шоуто на Слави" сме в ситуация, в която не знаем до кога ще има предаване. Което е учудващо за мен, както и налагането на цензура в държава, която е част от ЕС.", каза Иво Сиромахов, с когото си поговорихме за състоянието на медиите към днешна дата и хората, които са част от тях. Поводът е неговата сатира "Българско радио".
 
"В тази сатира избрах българското радио като декор, за да разкажа какво всъщност се случва в българската поп музика. Говорим за радио, в което решават да налагат определен стил музика по един агресивен начин. Разказвам за поп звездите, които правят по един хит и започват да живеят в една илюзорна представа за себе си.
 
В центъра на всичко е драматичният сблъсък между това как сами се възприемат тези "звезди" и как реално биват възприети от публиката.", разказва ни Иво.
 
"Това, което се случи с "Шоуто на Слави" е учудващо за всички ни. Ние имаме право да говорим на политическа тематика, нещо, което се прави във всяко едно вечерно шоу по света. За нас няма значение дали предаването ни ще бъде излъчено от студио или от някое мазе, защото най-важното за зрителя, или слушателя, трябва да бъде съдържанието.", споделя с нас Иво Сиромахов.

Свързани новини

VIVA с национално турне и клубен концерт

24.04.2024

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024