Асен Блатечки: "Бензин" не отстъпва по нищо на световното кино

"Бензин" не отстъпва по нищо на световното кино. Въпреки известни финансови проблеми, през цялото време вярвах, че ще завършим филма и ще успеем да натрием носовете на всички скептиците, които ни следваха през тези години.", каза Асен Блатечки, който заедно с Катерина Горанова, режисьор на филма "Бензин", ни разказаха за рисковете, смелостта и вярата в това са създаваш кино въпреки пречките.
 
"Калин Врачански, Башар Рахал, Пламен Манасиев, Снежана Макавеева са част от имената на българските актьори, които участват в "Бензин" и успяха да покажат актьорска игра, която не отстъпва по нищо на техните световноизвестни колеги. Признавам, че аз бях изгубила надежда, защото след като имаш 1/3 заснет филм и никакви пари, вярата и сигурността изчезва. Асен се промени много при тези обстоятелства и беше човекът, който ми даде увереност, че ще успеем.", споделя Катерина.
 
"Заснехме филма и на английски език, за да го изнесем веднага от България като продукт. Изключително горд съм, че Майкъл Медсън се съгласи да стане част от "Бензин", а екипът, който работеше с нас е екип, който снима световни блокбъстъри. Сега силно искаме публиката да оцени нашата работа и да знаем, че всичките ни усилия са имала смисъл.", каза актьорът Асен Блатечки.

Свързани новини

Идва Love CHange Music Festival в Ловеч

30.08.2017

Фестивалът за екстремно кино SoExtreme

24.08.2017

Candy Dulfer с лично интервю пред Ива

23.08.2017

Румен Манов с "Приказкa за България"

22.08.2017

Mind Trips и Алекс Раева с нова песен

21.08.2017

Коментари