Асен Блатечки: "Бензин" не отстъпва по нищо на световното кино

"Бензин" не отстъпва по нищо на световното кино. Въпреки известни финансови проблеми, през цялото време вярвах, че ще завършим филма и ще успеем да натрием носовете на всички скептиците, които ни следваха през тези години.", каза Асен Блатечки, който заедно с Катерина Горанова, режисьор на филма "Бензин", ни разказаха за рисковете, смелостта и вярата в това са създаваш кино въпреки пречките.
 
"Калин Врачански, Башар Рахал, Пламен Манасиев, Снежана Макавеева са част от имената на българските актьори, които участват в "Бензин" и успяха да покажат актьорска игра, която не отстъпва по нищо на техните световноизвестни колеги. Признавам, че аз бях изгубила надежда, защото след като имаш 1/3 заснет филм и никакви пари, вярата и сигурността изчезва. Асен се промени много при тези обстоятелства и беше човекът, който ми даде увереност, че ще успеем.", споделя Катерина.
 
"Заснехме филма и на английски език, за да го изнесем веднага от България като продукт. Изключително горд съм, че Майкъл Медсън се съгласи да стане част от "Бензин", а екипът, който работеше с нас е екип, който снима световни блокбъстъри. Сега силно искаме публиката да оцени нашата работа и да знаем, че всичките ни усилия са имала смисъл.", каза актьорът Асен Блатечки.

Свързани новини

Как да се забавляваме, учейки

25.07.2017

Диа представя парчето си "Огън"

24.07.2017

Инициативата "Извинени присъствия"

21.07.2017

Веси Бонева с ново парче - "Сеньорита"

20.07.2017

Знаеш ли как да си почиваш?

19.07.2017

Коментари