Асен Блатечки: "Бензин" не отстъпва по нищо на световното кино

"Бензин" не отстъпва по нищо на световното кино. Въпреки известни финансови проблеми, през цялото време вярвах, че ще завършим филма и ще успеем да натрием носовете на всички скептиците, които ни следваха през тези години.", каза Асен Блатечки, който заедно с Катерина Горанова, режисьор на филма "Бензин", ни разказаха за рисковете, смелостта и вярата в това са създаваш кино въпреки пречките.
 
"Калин Врачански, Башар Рахал, Пламен Манасиев, Снежана Макавеева са част от имената на българските актьори, които участват в "Бензин" и успяха да покажат актьорска игра, която не отстъпва по нищо на техните световноизвестни колеги. Признавам, че аз бях изгубила надежда, защото след като имаш 1/3 заснет филм и никакви пари, вярата и сигурността изчезва. Асен се промени много при тези обстоятелства и беше човекът, който ми даде увереност, че ще успеем.", споделя Катерина.
 
"Заснехме филма и на английски език, за да го изнесем веднага от България като продукт. Изключително горд съм, че Майкъл Медсън се съгласи да стане част от "Бензин", а екипът, който работеше с нас е екип, който снима световни блокбъстъри. Сега силно искаме публиката да оцени нашата работа и да знаем, че всичките ни усилия са имала смисъл.", каза актьорът Асен Блатечки.

Свързани новини

Pohoda Festival пълни сцената със звезди

18.04.2024

SLF гостува на Капана Фест

18.04.2024

Пълни се афишът на Sofia Live Festival

14.03.2024

Афишът на Sofia Live Festival 2024

23.01.2024

IVA с нов албум и промо концерт

10.10.2023