Ива от сутрин до обед

15.10.201314:24

Спомняте ли си първата си голяма любов?

И в сряда оставаме на 21-на! Младостта от гостите на рождения ни ден ни зарази и затова ще говорим много за любовта! Спомняте ли си първата си голяма любов, нейният обект и какво се случи с това чувство – това ще бъде поводът ни за откровения и мили спомени.   Милена Динкова – консултант по успешни връзки ще говори за... прочети още »
14.10.201320:17

Радио ФМ+ става на 21 години

На 15 октомври изстрелваме в ефир най-добрата музикална селекция, най-горещите поздрави и най-талантливите ни връстници.    Радио ФМ+ става на 21 години и празнува своя рожден ден с нов облик, веселие и музика! Очаквайте РАФИ, АНГЕЛ И МОИСЕЙ И РУТ да пеят своите хитове и най-емблематините хитове от ефира през годините. Вие,... прочети още »
11.10.201316:28

Проблем или възможност са сирийските бежанци за България?

Проблем или възможност са сирийските бежанци за България и дали не е сега моментът да бъдем човечни – това е темата ни в понеделник. Николай Табаков ще разкаже за една от  първите инициативи в полза на сирийците, настанени у нас, която включи много обикновени хора.   Писателят Ивайло Диманов ще представи книгата си... прочети още »
10.10.201316:12

Коя е мечтаната от вас професия?

Представете си, че обикаляте най-мечтаните и далечни кътчета на света, правите филми за тях и на всичкото отгоре – ви плащат за това! Най-хубавата работа в света е на път да падне в ръцете на наше момче – Кирил Христов. Той ще бъде специалният гост на Ива в петък и очакваме цялата подкрепа на света за най-хубавата работа на света.... прочети още »
09.10.201317:02

Как се сменя посоката?

Как се сменя посоката? Затова ще си говорим в четвъртък и имаме много поводи за това: - Европа се опитва да се отърве от химията. Ново движение – Спрете екоцита – обединява милиони граждани от стария континент. Повече за това ще ви разкаже Божидара Евстатиева от бългаските активисти; - Как се сменя стилът и се изгражда нов... прочети още »
08.10.201317:37

Kои са най-големите грешки на мъжете и на жените?

В сряда студиото става изповедалня и Ива очаква пълни и искрени признания на тема: кои са най-големите грешки, които правят мъжете и кои са най-сериозните гафове на жените? По темата професионално ще ни консултира Милена Динкова – експерт по успешни връзки в рубриката "Мъжът и жената ефективно”.   Поп-изпълнителят... прочети още »
07.10.201314:43

Кога парите са важни?

На 8 октомври говорим за пари. Всички знаем какво не се купува с пари, сега въпросът ни е: "Кога парите са важни?"   Операция "Жълти стотинки’’ за трета година събира средства за деца и семействата им. SMS на кратък номер 17 777 и текст DMS MALKITE (цена 1 лв.).   Певицата Тони отново пее за любов,... прочети още »
04.10.201316:01

Какво бихте зарязали завинаги и какво ново бихте опитали?

Понеделник е ден за ново начало, затова темата ни ще бъде "Какво бихте зарязали завинаги и какво ново бихте опитали?”. От страна на Ива получавате следните изкушения: -     Конна езда. Ако никога не сте яздили – време ви е да опитате. Повече за това удоволствие ще разберете от треньора по езда Юри Вълев; -... прочети още »
03.10.201312:15

Калин Вельов представя новия си хит и видео-клип "Картини в мен”

Връщаме се към миналото със смях. Усмивки от старите ленти ще разменяме във ФБ с черно-бели снимки, а в ефир -  весели истории и бели.   Калин Вельов дава тон на темата с новия си хит и видео-клип "Картини в мен” – завръщане към старата къща, улиците на Бургас и черно-бели кадри от култови български... прочети още »
02.10.201316:36

Възможна ли е реализацията на младите хора в България?

Възможна ли е реализацията на младите хора в България? Това е водещата тема в четвъртък, през която ще чуем мненията на: - Анастасия Карнаух: тя чете и пшредставя книги напълно безплатно, но има какво да каже по повод реализацията на младите журналисти у нас; - Николет на 19 год., която прави ръчно изработена бижутерия - Рейчъл Роу -... прочети още »
01.10.201316:29

Kакво се случва с пясъчните скулптури през дъждовния сезон

Светът след еманципацията. Това е темата ни в сряда, в която очакваме и вашето мнение по въпроса: когато връщахме силата на жените, трябваше ли да я вземаме от мъжете? Психологът Милена Динкова ще разгледа как се отрази трусът на еманципацията в мъжката и женската душевност, а журналистът Маги Гигова – какви са очевидните последствия от... прочети още »