Morcheeba идват за фестивал в Борисовата градина на 20 юни

Култовата британска трип-хоп банда Morcheeba ще е хедлайнерът на 20 юни на фестивала ParkLive. Второто му издание ще се проведе от 18 до 20 юни в Борисовата градина.

Morcheeba пристигат за първия си концерт у нас със своята първа вокалистка - жената с най-нежния глас Skye. Тя отново се присъединява към братята Пол и Рос Годфри, след като през 2003 г. реши, че ще се отдаде на солова кариера.  Именно със Skye в средата на 90-те Morcheeba спечелиха световната си популярност, а първите им два албума "Who Can You Trust? И Big Calm покориха сърцата на хилядите фенове по целия свят.

 Нежни, меланхолични, но едновременно с това зареждащи и позитивни, Morcheeba ще зарадват родните фенове в последния ден на фестивала. Българската публика ще се докосне до невероятната им музика, в която се преплитат трип-хоп, рок, ритъм&блус и поп.

До 30 април или до изчерпване на количествата всеки може да закупи билет за второто издание на ParkLive fest на промоционална цена. Еднодневните билети са по 35 лв., а цената на пропуска за целия фестивал за всички сцени и дни е 70 лв. След края на промо билетите до 18 юни, цените стават съответно 45лв. за еднодневен и 80 лв. за тридневен, а на място билетите ще са по 55 лв. и 90 лв.