Наближава поредното голямо музикално събитие - ParkLive fest

3-дневен музикален маратон с две сцени, български и световни звезди ще предложи фестивалът ParkLive от 18-ти до 20-ти юни в парка на Летище София, Терминал 2.

На голямата сцена във всеки от трите дни ще видим изпълненията на хедлайнерите, както и артистите от J&B Party Weekend. Не по-малко горещо ще бъде на малката сцена, която и трите дни ще е поверена в ръцете на едни от най-ярките родни диджеи.

На 18-ти юни на голямата сцена началото на фестивала ще постави унгарският диджей Cadik. След него ще видим Babyface Clan, които ще подгреят феновете на Groove Armada.

На малката сцена фестивалната програма ще започне със сета на DJ NoGood. По - късно към него ще се присъедини Lubk aka Drum Station, който ще импровизира върху сета му на живо с дарбука и с дигитален ударен инструмент Roland. След тях щафетата ще поеме младата и талантлива Laylla Dane.

Първата вечер на малката сцена ще приключи с друг отявлен представител на софийската клубна сцена - DJ Valentine.

Със сетове на Ramsey Hercules (Бирата / Бъц Спенсър) и английският DJ Raskal от Flex FM ще бъдат посрещнати първите гости на голямата сцена на 19-ни юни. Програмата ще продължи с концерта на българския еквивалент на Масив Атак - авангардните Bluba Lu. А веднага след тях за първи път на живо България ще бъде омагьосана от магичния саунд на създателите на съвременното танго - Gotan Project.

С подкрепата на J&B на ParkLive ще видим и аудио-визуалното шоу Energy Union на един създателите на Ninja Tune - ColdCut (Matt Black), дръм&бейс легендата Goldie с допълнение от MC-то Justyce и за финал своята подкрепа за вечерта ще дадат от H.M.S.U.

На 19-ти юни малката сцена ще бъде открита от DJ toKKah (Menta Sessions), след него ще чуем селекцията на  DJ Chaves и Нуфри. Програмата ще продължи с NELLIE&IKAN и Emil Prize.

С два различни сета на Phil Asher ще започне и ще завърши последният ден на голямата сцена на ParkLive. Преди кулминацията на вечерта ще видим унгарската банда The Singas Project, а след тях и концерта на кадифения глас на българската поп и джаз сцена Белослава.

Вълшебният саунд на британска трип-хоп банда Morcheeba, които пристигат у нас със своята първа вокалистка Skye, ще сложи финала на второто издание на ParkLive.

Все още може да закупите билети и така да станете част от 3-дневно музикално предизвикателство в Парка на Летище София, Терминал 2, което тази година се провежда под патронажа на френския посланик у нас Негово Превъзходителство Етиен дьо Понсен (купи билет). Имате възможността да изпратите и sms за участие в играта на Радио FM+ и да спечелите двойна покана и за трите фестивални дни. Прочетете условието тук.