Слаш не пуши заради майка си, а Робърт Патисън пита баща си за гаджетата си

Рок-музикантът Слаш разкри, че се е отказал от тютюнопушенето преди около година, след като майка му Ола Хъдсън починала от рак на белите дробове.

Бившият китарист от групата "Гънс енд роузис", който сме свикнали да виждаме с цигара подаваща се изпод косата,  не е припалвал  от една година. Той признава, че след като видял любимата си майка да губи битката с рака, а самият той преболедувал пневмония, решил, че трябва да се откаже трайно от вредния си навик. "Първият път когато ги отказах, беше защото аз и съпругата ми тъкмо станахме родители и тя твърдеше, че бебето мирише на пепелник. Така че реших да опитам. Отказах цигарите за една година, но след това започнах да пуша отново. След това обаче майка ми почина от рак на белите дробове и получих пневмония. Затова реших отново да ги откажа", заяви Слаш.


Друг много популярен в последно време актьор, Робърт Патинсън пък взимал съвети за жените от баща си.

Актьорът от поредицата "Здрач", който се среща с актрисата Кристен Стюарт, призна, че баща му Ричард обича да му дава съвети как да бъде невероятен мъж и джентълмен. Докато чете имейл от баща му, пред репортери Робърт заяви: "Татко ми изпраща страхотни неща. Един ден получих нещо от рода на: "Скъпи Роб, мислех си за малките, но забелязващи се жестове и според мен такъв е целуването на ръка. Много е романтично и е доста изискано. Поискай ръката й уж да я целунеш, но първо се здрависай с нея и след това я целуни. Повярвай ми, впечатлява жените много. Така свалих майка ти", коментира с усмивка холивудската знаменитост.