Легендарният Fatboy Slim пристига на 6 август

Легендарният Fatboy Slim пристига за J&B Summer Party , което е част от тазгодишното издание на Solar Summer Festival на Cacao Beach в Слънчев бряг(купи билет).

Роденият с името Куентин Лио Кук (Quentin Leo Cook), по-известен като Норман Кук (Norman Cook) и най-вече като Fatboy Slim е музикант, за чийто талант и кариера определено има какво да се каже.
Той е пионерът, който наложи big beat като музикален стил със супер успешните си албуми Better Living through Chemistry, You’ve Come a Long Way, Baby и Halfway Between the Gutter and the Stars.
Автор е на абсолютните хитове като “The Rockafeller Skank”, “Right Here, Right Now” , “Praise You”, с които покори всички класации. Както любимец на публиката, Fatboy Slim се радва и на признанието на колегите си. Той работи със звезди като U2, Madonna, Cornershop, Wildchild, Beastie Boys, Fluke... 
Хедлайнер на почти всички най-големи фестивали, той е сред малкото диджеи, които успяват да съберат на свое парти над 250 000 души - през 2002 г. на плажа на Брайтон. И след този паметен ден неговата парти марката Big Beach Boutique гостува на различни екзотични места, като Рио де Жанейро, а тази година ред е и на българското Черноморие.
Не пропускай да станеш част от J&B Summer Party, събитие, за което дълго след това всички ще говорят. А може и да си един от 50-те късметлии, спечелили безплатен билет от парти уискито J&B. Подробности за играта ще намериш на bulgaria.startapartyhere.com.