Линдзи Лоън влезе в затвора

З месеца в затвора и 3 месеца в клиника за лечение на зависимости! Това очаква непокорната актриса Линдзи Лоън от днес.

Холивудската звезда пристигна тази сутрин в съда в Бевърли Хилс, за да започне да изтърпява в затвора 90-дневната присъда заради нарушаване на условията на пробацията й, наложена по обвинения за шофиране в нетрезво състояние. Лоън ще бъде отведена в затвора в Линууд, предаде БТА.

Пред съда в Бевърли Хилс, откъдето е планирано да бъде транспортирана до Линууд, настъпи объркване за това кой е адвокат на Линдзи. Нейният най-нов адвокат, Робърт Шапиро, известен в звездните среди с успехите си и най-вече с делото, в което представляваше О Джей Симпсън, бе подал оставката след по-малко от седмица, след като се бе съгласил да представлява Лоън.

Шапиро, самият той филмова звезда ("Хавок", 2005), с участието си във филми и шоута в Холивуд, отказал на Лоън едва ден преди тя да трябва да влезе в затвора.

Оказа се, че Шон Чапман Холи, предишната й адвокатка, пред която бе произнесена присъдата, я представлява в съда тази сутрин. Пред вратите на съда имаше десетки представители на медиите, както и фенове на Линдзи Лоън.

Съдът в Бевърли Хилс постанови, че освен затвора , холивудската звезда Линдзи Лоън ще трябва да се подложи на 90-дневна рехабилитация в клиника.