Vaya Con Dios идват пак у нас на 19 февруари

Най -популярната белгийски група Vaya Con Dios идват за концерт в Бългaрия на 19 февруари. Шоуто им ще се състои в зала 1 на НДК, а организатор на събитието е Loud Concerts.

Изпълнителите на емблематичните "What's a woman", "Nah Neh Nah" и още куп прекрасни и вечни хитове ще стъпят за втори път у нас, след като веднъж ни показаха на какво са способни в напълно разпродадената зала, преди близо три години. В месецa на любовта на 2011-та ,Vaya Con Dios водени от неповторимата Dani Klein отново ще разпалят сърцата на феновете си в България.

Билети за предстоящия концерт се пускат в продажба от днес - 11 октомври. Местата, на които могат да бъдат закупени са: Билетен център в НДК и в мрежата на Ticketstream.bg. Цената на билетите е от 40 до 80 лв.

Историята на Vaya Con Dios започва през 1986г. Групата е създадена от Dani Klein, Dirk Schoufs и Willy Lambregt, които оформят интересно акустично, soul, gypsy-blues трио. Първият им сингъл "Just a friend of mine" много бързо се превръща в хит. Групата става много популярна в родината си (Белгия), а две години по-късно стават и световно известни.

Последният албум "Comme on est venu..." излиза в края на 2009 г, а песните в него са изпяти на френски език. Част от тях са написани от самата Dani Klein, а при излизането на албума тя споделя: "С този албум се завръщам към корените си, към любимите ми френски изпълнители, които слушах по радиото като дете." В албума перфектно са съчетани горещият глас на Dani с Rhythm & Blues и Groove lounge.

През годините и до сега Dani Klein работи с едни от най-добрите музикнати, пише голяма част от текстовете си и записва, но през цялото това време не спира да обикаля целия свят, да изнася концерти и да радва хилядите почитатели.