Заплашват Красимир Аврамов заради автобиографичната му книга

Красимир Аврамов получи заплашително обаждане на мобилния си телефон тази сутрин, съобщи неговият PR.

Човекът-глас пише автобиографична книга, в която ще разкаже всички подробности около разразилия се скандал с неговото участие на Евровизия. Както самият той сподели пред медиите, в нея ще бъдат отразени всички задкулисни игри, случили се в България по времето на конкурса. Оказва се обаче, че има хора, които са се притеснили от появата на въпросната книга. Днес рано сутринта, певецът е получил обаждане от непознат мъжки глас, който заплашително го е предупредил да внимава какво пише, кои хора и имена споменава в книгата си. Позвъняването е дошло от скрит номер и определено не е звучало приятно, разказа Краси. Подобни заплахи певецът е получавал и по времето на конкурса. Въпреки това той не смята да се откаже от намерението си да издаде книгата, която дори била почти готова.

"Книгата ще бъде по-скоро роман, базиран на автобиографични моменти, основните персонажи ще се разпознаят лесно, но все пак имената ще бъдат сменени, да не се притесняват чак толкова, че да ми звънят рано сутринта" – споделя певецът. На кого е попречил Аврамов и дали книгата наистина ще осветли един от най-големите скандали в музикалния шоубизнес на България предстои да се разбере много скоро.

Напомням неотдавна барети нахлуха в дома на Аврамов. По - късно беше оповестено, че става въпрос за грешка от страна на службите.