"MICHAEL" излиза на 14 декември

Многоочакваният албум с нови записи на Майкъл Джексън, озаглавен MICHAEL, ще бъде издаден на 14 декември от Epic Records/Вирджиния Рекърдс съвместно с Estate of Michael Jackson. Днес вечерта, 5 ноември, ще бъде пуснато ексклузивно видео за проекта на сайта www.michaeljackson.com, който съвсем скоро ще има и своята българска версия.

В понеделник, 8 ноември, ще бъде световната премиера на новото парче от албума “Breaking News”, което ще може да се слуша в сайта в продължение на една седмица.  

Творческият процес никога не е спирал за Кралят на поп музиката, който винаги планираше следващ албум; както знаят безбройните му фенове по света, Майкъл Джексън пишеше и записваше песни непрестанно и навсякъде – от дома на приятел в Ню Джърси до студия в Лас Вегас и Ел Ей със съвсем малка група съмишленици. Сега, благодарение на уникалните истории за различните парчета, включени в MICHAEL, феновете ще надникнат в процеса на работа на артиста и ще имат шанса да чуят песните, създадени най-скоро, както и такива, които Майкъл искаше да осъществи. (прочети любопитна история за MJ, тук)

Обложката на албума на MICHAEL е дело на художника Кадир Нелсън през 2009. В маслената картина, Кадир – познат с историите, които разказва чрез картините си, ни отвежда на пътешествие през най-важните моменти и значимите хора в живота на Майкъл Джексън.


Очаквайте в края на месеца световната премиера на официалния първи сингъл от MICHAEL.