Лейди Гага иска да пее в България

Таблоидът News of the World информира, че Лейди Гага има намерение да дойде в България. Според него ексцентричната блондинка била решила да се отбие във всички балкански страни, след като преди месец почива на гръцкото крайбрежие, а преди броени дни посети Букурещ.

Явно Гага е останала очарована от климата и красотите на двете страни и за разнообразие решила скоро да види как е в съседните им България, Македония и Албания. "Хората в Гърция са страхотни купонджии, а тези в Румъния знаят как да създадат настроение и да обърнат внимание на всяка звезда. Тук се чувствам като богиня и всички ме глезят. Преди да дойда в тази част на света, бях много предубедена, но вече се разколебах. Балканите са страхотни", обясни певицата в един от личните си профили в Twitter.

Тя допълни, че за България знае само за киселото мляко и страхотната сърдечност на хората.

"Може и да се пробвам да отида в някой дом. Дали феновете ще ми се зарадват, ако ме видят на вратата си?", провокира певицата.

Засега не е ясно за кога е планирана визитата на Лейди Гага. Вероятно тя ще бъде организирана през следващата година, тъй като в момента певицата има дългосрочни ангажименти в Щатите и Япония.