Наоми Кембъл интервюира Владимир Путин за GQ

Англоезичната версия на списание GQ публикува интервю на топмодела Наоми Кембъл с руския премиер Владимир Путин, информира mignews.ru.

Разговорът е направен през ноември миналата година.

Срещата между двамата се състояла по време на екологическа среща в Санкт Петербург, посветена на съхраняване на популацията на тигрите. Напомням, там руският премиер разговаря и с Леонардо ди Каприо за защитата на изчезващите хищници.

В интервюто Наоми изказала възхищението си от физическата форма на Путин и неговото увлечение по екстремалните спортове - рафтинг, езда, мотоциклетизъм, ски и ловен туризъм.

Руският премиер разказа, че поддържа формата си така, както самата Наоми например. Той разказа и за свои травми, получени по време на тренировка, като сред тях е и счупване на пръст в студентските му години.

Путин се оплаква, че в Русия е "особено модерно да се критикува властта", а също и че "никак не му се е понравил" подарения му еротичен календар.

Руският лидер коментира и своя снимка, на която е „хванат" да плува в стил бътерфлай. "Избрах този стил, понеже водата беше малко студена. Плувах в една река в Сибир и температурата на водата бе около 16 градуса по Целзий. И затова плувах бътерфлай - за да мога колкото се може по-малка част от мен да е във водата", подчертава той.