И дъщерята на Уитни Хюстън взима кокаин

Дъщерята на Уитни Хюстън и Боби Браун, Кристина беше заловена да смърка кокаин.

Според бившия й приятел – 18 годишната Боби Кристина е пристрастена към кокаина, също като майка си. Той заявява пред списание Nacional Enquirer: "Опитах се да я спра. Но всичко, което каза беше: "Аз съм точно като майка ми!"

Младежът споделя още: "Уитни трябва да види това, което дъщеря й прави за себе си. Ако Криси не спре веднага, това пристрастяване ще я убие!"

В разпространените снимки момичето седи пред няколко линии от бял прах в дома на своя приятел в Alpharetta, Georgia - града, в който живее заедно с Уитни. Освен разкритието от скандалните снимки, списанието твърди още, че тийнейджърката употребява марихуана и алкохол.

Въпреки снимките, Боби Кристина опровергава твърдението, че има проблем с кокаина и обвини бившия си приятел, че е направил постановката за пари.

"Хората ще направят всичко за пари, което е изключително тъжно, и аз съм много наранена от това”, споделя дъщерята на Уитни Хюстън на страницата си в Twitter.

Припомням, 47 годишната певица призна, че е била кокаинов наркоман през по-голямата част от живота си в телевизионно интервю пред Опра Уинфри през 2009 година. Уитни призна, че употребата на наркотици от нея и от Боби Браун излязла извън контрол, след участието й във филма "Бодигард” през 1992 година.