Ейми Уайнхаус не е успяла да завърши нито една от новите си песни

Британската изпълнителка Ейми Уайнхаус (Amy Winehouse) не успяла да завърши третия албум преди смъртта си, според нейния продуцент Салаам Реми.

Изпълнителката на хита "Rehab" работила по нови песни от 2008 г. насам. Нейният дългогодишен сътрудник Салаам Реми беше продуцент на парчетата по двата й албума "Frank" и "Back to Black", и работеше с нея до смъртта й. Той заяви, че нищо не е било конкретно завършено по третия й албум. Въпреки това, Реми посочи, че изпълнителката е била във възможно най-доброто си креативно и емоционално състояние в творческо отношение до момента, в който е починала. Тялото на Ейми Уайнхаус беше кремирано във вторник в Лондон.

Същевременно стана ясно, че семейството на певицата смята, че решението й да се откаже напълно от алкохола през последните три седмици преди смъртта й е било същински шок за отслабеното й тяло. Според тях Ейми е починала, защото е пренебрегнала съветите на лекарите да отказва алкохола постепенно и тялото и не е могло да се пребори с абстиненцията.

Резултатите от аутопсията и токсикологичните изследвания, за да се установи истинската причина за смъртта на певицата се очакват до две-три седмици./БГНЕС

Свързани новини

Вдигат паметник на Ейми Уайнхаус

23.11.2012

Бившият мъж на Ейми Уайнхаус е в кома

09.08.2012

Гага може да играе Уайнхаус срещу 10 млн

26.07.2012

Година от смъртта на Ейми Уайнхаус

23.07.2012

Издават два албума на Ейми Уайнхаус

06.07.2012