За последно Ейми си купила дрога за 1200 паунда?

В последната нощ преди да почине, Ейми Уайнхаус (Аmy Winehouse) си купила наркотици за 1200 британски лири, пише в. "Дейли мейл", позовавайки се на дилър, който й помогнал да си набави дрогата.

56-годишният Тони Ацопарди твърди, че в ранните часове на 23 юли певицата се сдобила с крек, кокаин и хероин. Той ще бъде повторно разпитан от лондонската полиция по случая. Уайнхаус се запознала с Ацопарди благодарение на приятелството му с бившия й съпруг и тежък наркоман Блейк Фийдлър-Сивил.  Дилърът държал семейството на покойната звезда "да узнае цялата истина за това какво се е случило в онази фатална събота".

Ацопарди твърди, че Ейми го помолила да й помогне да си купи наркотици и обикаляли с такси в западен Хемпстед, където телефонирал на местен дилър. Уайнхаус платила 1200 лири за 15 грама крек кокаин и още толкова хероин. След това таксито я оставило близо до дома й.

Полицията обаче твърди друго. В дома на покойната не били открити нито наркотици, нито специфичните прибори за ползването им. Семейството на Уайнхаус също се съмнява в казаното от Ацопарди, тъй като описаните от дилъра маршрути не съответстват на тези, за които има други свидетели. Според майката и бащата на Ейми Уайнхаус, причина за смъртта на дъщеря им била рязкото спиране на алкохола, а не свръхдозата наркотици, припомня вестникът.
 

Свързани новини

Изживейте всяка песен!

25.03.2024

Back to black

15.01.2024

Едно уникално шоу с музиката на Ейми

05.07.2023

Нов филм за Ейми Уайнхаус

13.07.2022

Концерт на Ейми Уайнхаус излиза на винил

14.04.2022