Hooverphonic за новата си певица и хубавата музика пред Радио FM+

Белгийската трип-хоп група Hooverphonic ще изнесе първия си концерт у нас, във Военния клуб в София. Преди да се срещнат на живо с българската публика, тримата музиканти посетиха студиото на Радио FM+ и се срещнаха "ефирно" с многобройните си фенове.

Създателите на хитовете "Mad Аbout You", "Eden", "Anger Never Dies" и много други, започват своето музикално приключение още през далечната 1995г. В България групата ще представи седмия си студиен албум "The Night Before" и ще запознае феновете с новата си вокалистка - талантливата Ноеми Уолфс (Noémie Wolfs).

Самата тя сподели пред FM+, че включването и в групата е сбъдната мечта, тъй като е била сигурна, че Алекс и Реймънд ще изберат певица от САЩ или Англия, а тя е от Белгия и няма шанс. Това обаче не се случва и Ноеми е избрана от 1000 други кандидатури. Основателите на Hooverphonic, Алекс и Реймънд разказаха в студиото ни, че когато чули гласовите възможности на Ноеми били, меко казано, въодушевени.

За това дали е лъжа или не, че дните на музикантите минават в купони, за музиката, с която всеки от тях е пораснал и за това какво ще чуем на концерта на Hooverphonic довечера, чуйте в звуковия файл.

Свързани новини

Hooverphonic пристигат в петък

09.10.2019

Hooverphonic отиват на Евровизия 2020

02.10.2019

Hooverphonic с концерт у нас наесен

16.04.2019

HOOVERPHONIC идват в София на 11-ти май

27.04.2012

Коментари