5-звезден танго бал заедно с Фелипе Солал от Gotan Project в София

Всички почитатели на тангото ще имат удоволствието да се насладят на аржентинския танц и музика в една стилна тематична вечер на 19-ти май 2012 г. в Гранд Хотел Шератон. Специален гост на събитието ще е един от тримата музиканти, стоящи зад култовите Gotan Project.

Виж тук как можеш да спечелиш покана за събитието

 

Директно от Париж ще пристигне Фелипе Коен Солал със специално подготвен за събитието 3-часов диджей сет, изпълнен със секси ритъма на електро тангото, боса нова и джази неиздавани версии на хитовете на групата, който ще пренесе магията от улиците на Буенос Айрес в София. Организаторите от EventEase са се постарали Танго балът да бъде наистина пищен и са избрали стилните бални зали на Гранд Хотел Шератон.

Това ще е първото събитие от подобен род, на което 5-звездният хотел ще бъде домакин. За тези, които винаги са искали да се докоснат до магнетичния аржентински танц, водещите учители от Tango.Bg ще дават уроци в една от залите на всеки час след 21.00 часа. Милонгата няма да отсъства и ще е основна част в бала на 19-ти май благодарение на студио Тангерин, като селекцията от класическо танго ще бъде поверена на dj el Maquinista. С това не свършват изненадите, защото на събитието ще се предлагат ексклузивни напитки като френското шампанско Моет, аржентински вина и малцово уиски. Акцентът на бара ще бъде специално разработената STR бутилка на Heineken, която се предлага само на избрани музикални събития и в най-изискани топ барове по света.

Независимо дали сте страстен танцьор на танго, клъбър или просто жадни за едно различни нощнo забавлениe Танго Бал 2012 със специален гост Gotan Project с диджей сета на Фелипе Солал ви очакват в балната зала на Шератон. Изисканите бални рокли и костюми са задължителни, а обувките на високи токчета препоръчителни.
 Билетите за събитието са в продажба и са на цени:
    - Билет "Ранно пиле“ на цена 15 лв. на телефон 0886 33 33 67
    - стандартен билет на цена 20 лв. в мрежата на Eventim.bg
    - Deluxe билет с включена чаша шампанско "Моет" на цена 35 лв. в Eventim.bg
За резервация на маса и напитки: 0886 33 33 67.

Свързани новини