Адел между кариерата и майчинството

Адел, която преди десетина дни съобщи новината, че чака бебе от приятеля си, е на кръстопът – дали да продължи с музикалната си кариера, стигнала неочаквани висини, или да се отдаде на майчинството и семейния уют, за който мечтае отдавна, пише iNews.

Певицата вече е започнала работа по третия си албум с американския композитор Дан Уилсън, с когото правят и "Someone Like You”.

 

Според DigitalSpy.co.uk обаче британската сензация може да отложи излизането на албума и то с няколко години заради бременността и отглеждането на детето.

 

"Адел обожава да пее, но не ѝ харесва, че се превърна в такава знаменитост. Дойде ѝ малко в повече през последната година и ѝ се иска да се измъкне от играта на славата и да бъде нормална майка", коментира източник пред Daily Star.

 

"Последното, което иска за детето си, е да стане бебе на знаменитост или стока за търгуване между медиите. За нея е много по-важно да бъде добра майка, отколкото да продава албуми и тя ясно показа, че приоритетите ѝ вече са други.

 

Адел не иска да обикаля света, за да прави турнета и да промотира новите си песни, когато може да бъде у дома със семейството си", коментират нейни близки. И оценяват, че въпреки, че е започнала работата по третия си албум, "шансовете феновете ѝ да го чуят скоро са нищожни до нулеви".

 

Самият Уилсън казва, че Адел няма нужда да прави турне, защото е достатъчно известна. Разкрива, че вече са си разменили няколко мейла за следващия албум и, че ще се опита да напише колкото може повече песни за нея, като вече е започнал работа по първите.

Свързани новини

И това не е най-лошото

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

Адел се завръща във Великобритания

03.02.2022

Тревожните слухове зачестиха

01.02.2022