Връщат парите за концерта на Лени Кравиц от 30 септември

След като късно снощи на фейсбук страницата на Лени Кравиц се появи извинение към българските фенове, че изпълнителят отлага шоуто си в София, предвидено за 30.09, тази сутрин излезе и официална информация от неговия мениджмънт.

"Предстоящият концерт на Лени Кравиц в София на 30 септември 2012, както и още няколко дати от планираното европейско турне на звездата през есента на 2012-та година, се отлагат поради внезапно възникнали допълнителни ангажименти, извън контрола на артиста и неговия мениджмънт. В момента Лени Кравиц се снима в историческата драма “The Butler” в Ню Орлиънс, САЩ. Поради непредвидени обстоятелства снимките на филма, които трябваше да приключат преди началото на турнето ще продължат и през есента, а Лени Кравиц има ангажимент по договора си с филмовото студио да присъства на снимките в САЩ, докато продукцията не бъде завършена."

Лени Кравиц се извинява на своите многобройни фенове в Европа, съжалява че няма да може да ги види както е очаквал и се надява да се срещнат в съвсем близко бъдеще.

Стойността на билетите ще бъде възстановена в касите, от които са закупени, след 30 септември 2012-та година. Сумите за поръчаните онлайн билети се възстановяват в офиса на Eventim.BG в София.
 

Свързани новини

Лени Кравиц с втори концерт у нас

11.05.2012

Лени Кравиц се завръща с нов албум

22.08.2011