Джанет Джаксън вдига сватба за $20 милиона

Певицата Джанет Джаксън и годеникът й Уисам ал Мана планират сватба, която ще струва  20 милиона долара, съобщава американското сп. "Нешънъл Инкуайър".

Двойката се надява да мине под венчило в Доха, Катар, където е роден женихът-милиардер. Очаква се церемонията да бъде през 2013 г. Според запознат източник, събитието ще бъде "една от най-големите, най-запомнящите се церемонии в новата история".

"Те са определили края на 2013 г. като дата на сватбата, но това още не е окончателно. Двамата продължават да работят по подробностите и точната дата", съобщи източникът. Младоженците щели да похарчат 3 милиона долара за пътуването на 500 гости от целия свят, а Уисам иска да подари на всички Ролекс за 10 000 долара в знак на благодарност за присъствието им.

"Уисам няма да жали средства, когато се жени за Джанет. Това ще бъде сватбата на века", заяви източникът. Джаксън има връзка с Уисам, който е с близо 10 години по-млад от нея, от лятото на 2010 г. 46-годишната певица и сестра на покойния Майкъл Джаксън заяви преди време, че не вижда нищо лошо в това да има връзка с по-млад мъж, ако двойката е щастлива. /БГНЕС

Свързани новини