Бионсе ще качи 100 свои фена на сцената на "Супербоул"

Бионсе (Beyonce) ще бъде придружена от 100 свои почитатели на сцената по време на изпълнението й в почивката между двете полувремена на финалите на "Супербоул" през февруари тази година, писа сайтът NME.com, цитирани от dnevnik.bg

Вече е обявен конкурс, в който феновете на певицата са подканени да изпращат свои снимки, докато танцуват. Петдесет от тях ще бъдат избрани да покажат танцувалните си умения на сцената заедно с Бионсе, като всеки победител ще може да доведе свой приятел, пише още "Асошиейтед прес". 
 
Снимките освен това ще бъдат използвани и в телевизионен рекламен клип, който ще промотира изпълнението на Бионсе на 3 февруари в Ню Орлиънс. 
 
 
Кoнкурсът се провежда от компанията "Пепси", с която Бионсе неотдавна подписа договор на стойност 31 млн. долара. Според споразумението певицата трябва да участва в нова рекламeн клип на напитката, а лицето й ще се появи и на ограничена бройка кенове с марката. 
В замяна "Пепси" ще спонсорира турнето на звездата през 2013 г., като промоционалната кампания ще съвпадне с излизането на новия й албум, който се очаква на пазара през тази година. 
 
Според предварителна информация, Бионсе ще издаде нова песен още преди изпълнението си на "Супербоул", като е много вероятно от сцената да представи още нова музика на публиката си.

Свързани новини

Бионсе се завърна на сцената

11.05.2023

Новият албум на Бионсе - рекордьор

10.08.2022

Бионсе редактира втора песен

03.08.2022

Бионсе се възражда с RENAISSANCE

29.07.2022

R&B кралицата язди кон в оскъдни дрехи

07.07.2022