Jason Mraz - “The Woman I Love”

Jason Mraz пусна видеото към новия си сингъл The Woman I Love”. Режисиран от Elliott Sellers в сътрудничество с Blend Studios, клипът – който направи дебют вчера на личния акаунт на Mraz в Twitter @jason_mraz – е резултат на безпрецедентен онлайн конкурс, в който потребителите на социалната мрежа Twitter бяха поканени да отговорят на въпроса “Какво за вас означава “Жената, която обичам”?

Повече от 10 хиляди последователи публикуваха своите отговори, разбира се, в рамките на 140 или по-малко символа. Най-добрите предложения на феновете са използвани като вдъхновение за сюжетната линия и за цялостната концепция на видеото, като техните идеи са включени в The Woman I Love”. Видеото вече може да бъде видяно тук: http://youtu.be/zkbTp3-zBGg.

По случай Св. Валентин, в следващите две седмици, в избрани магазини по света ще се предлага The Woman I Love на специална цена, като пакетът ще включва както сингъла, така и видеото. Парчето е най-новото предложение на носителя на множество награди Grammy изпълнител, включено в актуалния му хитов албум от 2012 година Love Is A Four Letter Word. CD-то се превърна в най-високия дебют на Mraz в класациите изобщо. И още нещо, пилотният сингъл от записа, I Wont Give Up, се оказа най-популярния хит на Mraz с продажби, които вече надхвърлят 5 милиона по целия свят.

Свързани новини