Adele планира да се премести да живее в САЩ

Според репортаж на "Daily Mirror" - на който не знаем дали да вярваме вече, след като ни сервира историята за "концерта" в Белия дом, а после стана ясно, че са изфабрикували "новината" - Adele планира да смени местожителството си.

Според британското издание изпълнителката търси постоянно жилище в САЩ, където да отгледа сина си заедно с годеника си Simon Konecki, и локацията, в която са се огледали, е Лос Анджелис.
 
''Adele вижда ползата от това да отгледа детето си в САЩ", казва източникът на изданието. "Може да е навън по-дълго, да се радва на винаги хубавото време и да не е постоянно в центъра на вниманието... Лос Анджелис е страхотно място за отглеждане на деца, а с нов албум на хоризонта, тя планира да работи много повече. Ако реши, ще може да построи студио в жилището си. Така ще може да работи, без да се притеснява.''
 
Според информацията Adele търси нова къща с помощтана приятелката си Ayda Field и съпруга й, Robbie Williams.
 
''Търси нещо подходящо в кварталите около Бевърли Хилс, защото Robbie и Ayda са й казали, че така ще разполага с достатъчно земя, за да не се чувства като в капан, но едновременно с това ще може да предпазва личния си живот, което е основна нейна нужда, за да може да се раздва на живота", твърди източникът.
 
Идеята хрумнала на Adele при подготовката й за наградите Oscar, когато е наела къщата на Paul McCartney и районът й харесал. 

Свързани новини

И това не е най-лошото

03.11.2022

Адел пусна порция снимки с гаджето си

12.05.2022

Тотална доминация на Адел

02.03.2022

Адел се завръща във Великобритания

03.02.2022

Тревожните слухове зачестиха

01.02.2022