John Mayer плакал заради операцията на гласните връзки

John Mayer не се страхува да признае, че е плакал, когато докторите му казали, че ще трябва да третират гласните му връзки - което включвало забиване на дълга игла в гърлото му, без упойка.
 
Наложило се изпълнителят, който се бори с проблемите с гласа си в последните няколко години, да изтърпи "замразяване" на мускулите с инжекция ботокс, вкарана в гласните му връзки, и той признава, че е бил нервна развалина дори само при мисълта, че цялата процедура трябва да се извърши в будно състояние, без да изисква хоспитализация заради операцията.
 
“Срещнах един страхотен доктор и той ми казва "Сега ще ти бием ботокс". Аз го питам стреснат "Това в кой ден ще бъде?", на което той ми казва "А, ами направо сега можем да го направим", припомня си изпълнителят. "На което аз го питам "Значи, първо ще ми сложите упойка и после ще забиете тази игла в гърлото ми?" И той ми казва " Всъщност, точно през врата ще я забием". И аз се разплаках. Опитвах се да си наклоня главата назад, за да не се вижда и да не капне по лицето ми, но накрая си казах - какво толкова…’”
 
Mayer признава, че новината е била още по-тежка, знаейки, че ще му бъде забранено дори да говори месеци наред след операцията. Изпълнителят прекарал четири месеца, без да промълви и дума, докато гърлото му се възстановявало, но това само го накарало да е още по-благодарен за това, което има.
 
“Сега уважавам още повече певците и най-сетне самият аз стигнах до прозрението, че гласът е инструмент…", разказва той пред водещата Ellen DeGeneres. "Винаги, когато чуем някой да го нарича така, въртим очи презрително, но е точно така. Толкова е крехко - хората купуват билетите си месеци предварително, а ти пееш пред десетки хиляди човека - и всичко това се крепи на един мъничък, мъничък мускул. Сега го уважавам много повече и се наслаждавам на всичко много повече от друг път.”
 
Изпълнителят се завърна на сцената през януари и обяви плановете си за турне за първи път от три години насам.

Свързани новини

Най-добрата нова музика (19-25.07.21)

26.07.2021

John Mayer спешно влезе в болница

06.12.2017

John Mayer - "Still Feel Like Your Man"

06.04.2017

John Mayer - "Still Feel Like Your Man"

27.03.2017

John Mayer: "Вече не съм голяма работа"

23.12.2016