Cheryl Cole: "Will.i.am ме убеди да оставя Girls Aloud и да опитам сама"

Cheryl Cole разкри, че will.i.am стои зад решението й да остави Girls Aloud, тъй като е видял потенциала й и е препоръчал да опта без Kimberley Walsh, Nadine Coyle, Sarah Harding и Nicola Roberts.
 
"Kогато си в момичешка група години наред - а ние бяхме заедно 7 години - си заобиколен oт приятели, това е като сигурно и топло одеяло. Не си сам. Затова не ми беше и хрумвало да опитам соло кариера, преди Will да посади семенцето на идеята в главата ми. Той ме видя такава, каквато аз все още не можех да се видя. И научих много от него - той е много, много мъдър човек. От много, много време е в индустрията, така че се доверих на мнението и преценката му."
 
Изпълнителката, която се радва на голям успех с трите си соло албума, добви, че не се разкайва за откровената си автобиография "Cheryl: My Story": "Това беше битка с мен самата, с това, което съм, защото обикновено съм много затворен за личните си работи човек. Но ми писна от всичката помия, която изливаха по мен", обяснява решението си тя. "Писна ми да чета лъжи и ми омръзна да ме цитират погрешно. Дойде ми до гуша и реших, че е време да представя моята страна на историята - и истината. Знаех, че ще бъде открито и честно, и за мен това беше най-доброто решение в онзи момент", добавя Cheryl.

Свързани новини

Cheryl Versini подготвя своя модна линия

27.11.2015

10 певици, пострадали от цигарите

18.12.2014

Cheryl Cole получи рози за 10 000 паунда

23.07.2014

Cheryl Cole мина тайно под венчило

14.07.2014

Излезе класация за най-богатите под 30

16.05.2014