Строят мини град за концерта на Depeche Mode в София

Невиждано за родните мащаби шоу ще се състои на столичния стадион "Локомотив" в изборния 12 май. Вече започна строежът на сцената за Depeche Mode, които изнесоха първия си концерт у нас именно тук.

Култовото британско трио обещава уникално изживяване за своите фенове, които нямат търпение да ги видят отново у нас, съобщават организаторите на мегашоуто от София Мюзик Ентърпрайсис.

В бекстейдж зоната зад сцената на стадион "Локомотив" ще бъде изграден един мини град. Там ще са разположени помещения за хранене, професионално оборудвана кухня, гримьорните на музикантите и стаи за почивка на целия екип.

Дейв Геън, Мартин Гор и Анди Флетчър ще разполагат със собствени гримьорни с големина осем на шест метра. Задължително условие е една от стените във всяко помещение да е изцяло в огледала от пода до тавана. Гримьорните ще са обзаведени с мека мебел и дебели килими. Depeche Mode пристигат със собствен кетъринг екип от шест готвача и обслужващ персонал, който ще се грижи за кулинарните им желания.

Входовете на стадион "Локомотив" в деня на концерта ще бъдат отворени в 17.30 часа. Движението по бул. "Рожен" ще бъде ограничено няколко часа преди това и до полунощ на 12 май. Триото от Есекс F.O.X, което ще подгрява Depeche Mode, ще се качи на сцената в 20.00 часа. Очакванията са Дейв, Мартин и Анди да се появят около 21.00 часа, като шоуто им ще продължи повече от два часа.

София е четвъртата спирка от стартиралото на 4 май европейско турне на Depeche Mode. Интересът към него е огромен и това принуди групата да добави още дати. Така първите им зрители бяха в Ница, на 7 май ги аплодираха в Тел Авив, а на 10 май е концертът им в Атина. След няколко месеца обиколка из Европа, култовите британци ще зарадват и феновете си в Америка, като първия им концерт е на 22 август в Детройт. През ноември стартира нов тур из Стария континент, който ще продължи до февруари 2014.

Depeche Mode се очакват да пристигат у нас на 11 май, но къде ще отседнат се пази в пълна тайна. Билетите за концерта им на цени от 50 до 130 лева все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната.
 

Свързани новини

Depeche Mode свириха над 2 часа в София

13.05.2013

Дейв Геън ще релаксира в спа център

10.05.2013

"Депеш мод" с албум през март

25.01.2013

Depeche Mode ще свирят на ст."Локомотив"

18.01.2013

СМЕ: Концерт на Депеш Мод ще има

28.12.2012