В истински спа център ще релаксира Дейв Геън преди концерта

Сцената на стадион „Локомотив“ е почти готова, за да приеме завръщането у нас на DEPECHE MODE. След няколко денонощия усилена работа приготовленията за дългоочакваното шоу вече са към края си. Култовата група обещава уникално изживяване, подплатено със спиращи дъха пиротехнически ефекти, огромни видеоекрани и прожектори. Те ще са притегателна сила за многобройните им фенове, които нямат търпение да ги видят отново у нас.

Специално за Дейв Гейн в бекстейджа на сцената на стадион „Локомотив” ще бъде изграден мини спа център. Покрай натоварения си начин на живот, Дейв обича да релаксира всяка свободна минута. С тази цел зад сцената, непосредствно до неговата гримьорна, ще бъдат изградени помещения за масаж, стая за релакс и джакузи. Приглушената светлина и специални, изолиращи всякакъв шум стени, заедно с любимите му изпълнения на Марвин Гей и Били Холидей, ще допълват комфорта на Дейв.

Четири масажистки ще се грижат да поддържат във форма легендарния вокал на DEPECHE MODE. Изришното условие на Дейв е това да са жени, които трябва да имат опит в прилагането на различни видове масаж. Те ще са непрекъснато на разположение по време на престоя му в София. След саундчека, часове преди концерта на 12 май, Дейв ще използва джакузито с ароманти соли от гуава и папая и ще отдели поне два часа за масаж, за да е във върхова форма за изявата си пред българска публика.  

DEPECHE MODE вече имаха няколко изяви в Европа и САЩ, където загатнаха какво да очакваме от тазгодишното им турне. То е в подкрепа на новия албум Delta Machine, превзел успешно класациите от двете страни на Океана. Първите им зрители са особено впечатлени от енергията на Дейв Геън, който успя успешно да се пребори с рака и с престрастеността си към наркотиците. „Няма по-хубаво от това да поемеш на турне – казва той. – Първата част от европейското турне, което правим сега, ще е от над 30 концерта, а вече са продадени повече от един милион билета за него. Не сме си и представяли подобно нещо. Но да си на турне с DEPECHE MODE – това е цяла продукция. Пътуваме с повече от 150 души екип, знам, че очакванията на всички са големи“.

За да оправдаят тези очаквания, музикантите са ни подготвили уникално шоу. В повече от 20 тира е събрана техниката за турнето на DEPECHE MODE. Те вече пристигнаха у нас и от понеделник започна строежа на огромната сцена, включваща пиро ефекти, огромни прожектори и мултимедия. Очаква се тя да е окончателно готова в края на днешния ден. Именно на нея ще чуем песни от новия албум - „Angel“, „Heaven”, “Soothe My Soul”, „Should Be Higher” и „Soft Touch/ Raw Nerve”. Естестествено, няма да бъдат подминати класики като „Personal Jesus“, „Enjoy The Silence“, „Barrel Of A Gun“ и „Walking In My Shoes“.
                   
„Феновете, които идват на концертите на DEPECHE MODE – те ни познават. Познават и музиката ни. Тя значи нещо за тях. Придава смисъл на част от живота им или пък е придавала някога преди. И така е вече 30 години, а това си е много време. Точно затова хората ме спират и ми казват: „Този запис беше хитов, когато бях в колежа!“ или „Тази песен излезе, когато се роди дъщеря ми!“. Усещането да чуваш такива суперлативи е прекрасно! Прекрасно е да си част от нещо, което означава толкова много за хората“, допълва Дейв.

DEPECHE MODE пристигат у нас на 11 май, веднага след концерта си в Атина. Къде ще отседнат се пази в пълна тайна. Ясно, че ще имат време да обиколят София вечерта преди концерта си и че ще вечерят в столично заведение. Билетите за концерта им на цени от 50 до 130 лв все още могат да бъдат закупени от всички каси на Тикетпро в страната

Свързани новини

Depeche Mode свириха над 2 часа в София

13.05.2013

Строят мини град за Depeche Mode

08.05.2013

"Депеш мод" с албум през март

25.01.2013

Depeche Mode ще свирят на ст."Локомотив"

18.01.2013

СМЕ: Концерт на Депеш Мод ще има

28.12.2012