Jay-Z опроверга слуховете, че Beyonce е бременна отново

 

Jay-Z реши да сложи край на спекулациите, които подпалиха медиите в последните няколко дена, тиражирайки слухове, че Beyonce е бременна отново.
 
Самата изпълнителка изрази гнева си от предположенията в акаунта си в Instagram в петък, но някак категоричното изерчение, което да ги опровергае, липсваше: "Не мога да спра слуховете, нито да променя мнението на хората, които им вярват - мога само да седя и да се смея над нищожествата, които нямат нищо по-добро да правят, освен да говорят за мен."
 
Бележката беше изтрита много бързо и без друг коментар, а певицата мина на друга социална платформа - Tumblr - където сподели снимки от скорошното посещение на двойката в Куба. Там тя е заобиколена от деца и е добавила хаштага "#моятживот", което само засили спекулациите.
 
Сега обаче Jay-Z лично опроверга слуховете, макар и само в имейл до ню-йорксият DJ Ebro Darden. Програмният директор на Hot 97 обяснява: "Пратих му мейл, с който го поздравявах за новото попълнение в семейството им. Той ми отговори с "Няма нищо вярно - новинарските медии са по-лоши дори от блоговете."

Свързани новини

Бионсе и най-ярката песен от Оскарите

28.03.2022

Непознатите хобита на звездите

26.11.2021

Нулев шанс за риюниън на Destiny's Child

25.08.2021

Бионсе пусна два зашеметяващи клипа

03.08.2021

Бионсе и Тейлър Суифт с "Грами" рекорди

15.03.2021