Symphonics’ Concerts пускат лимитирани пропуски и двойни пасове

По-малко от месец остава до първото издание на Symphonics’ Concerts. Част от дебютното събитие са двата последователни концерта на Jamiroquai и Jessie J на 28 и 29 юни в столичната зала Арена Армеец. 
 
Билетите от най-евтините категории - 60 и 70 лв. за двете шоута - вече са напълно изчерпани. Поради големия интерес от началото на юни могат да бъдат намерени билети за трибуни от 50 и 60 лв. 
 
Организаторите предоставят и нова опция за посетителите на събитието. От началото на юни в продажба могат да бъдат открити промо двойни билети за меломаните, решили да посетят и двете дати. Цената на двойния пас във фен зоната пред сцената е 180 лв. общо за двете вечери, а в по-задната част на терена – 110 лв. 
 
Вече са засечени първи опити за фалшиви билети, така че бъдете внимателни и купувайте пропуските само от официално определените партньори. Всеки билет има своя уникален баркод, който може да бъде използван еднократно и регистриран веднъж в системата на входа преди концерта, друг посетител не може да използва пропуска. 
 
Междувременно, Jessie J представи новия си сингъл. Песента “Wild” се завъртя в ефира в края на седмицата и предизвика фурор в youtube профила на изпълнителката с над 3 милиона гледания. След премиерата на песента, певицата сложи край на концертната си почивка. У нас изпълнителката пристига след концерти в Англия, Словения и  Isle Of MTV Festiva в Малта. 
 
От своя страна, концертът на Jamiroquai в столичната арена е първи за групата от 1 март насам. След шоуто в София Джей Кей и компания се отправят към западната ни съседка за концерт в Сърбия на 30 юни. 
 
Билетите за концерта на Jamiroquai на 28 юни в България са от 60 лв. до 120 лв. Билетите за концерта на Jessie J на 29 юни в България са от 70 до 130 лв. Можете да ги намерите в мрежата на Tixgate и неговите партньори, както и във всички каси на Easypay. 

Свързани новини

Джеси Джей съобщи най-хубавата новина

09.01.2023

Jessie J се завърна с "I Want Love"

22.06.2021

Jessie J - “Love Will Save The World”

05.09.2018

Jessie J e кралица в новото си видео

25.05.2018

Jay Kay от Jamiroquai призна, че е женен

12.10.2017