Niall Horan е гадже на Ellie Goulding?

От вчера по световните медии гърми слух, който все още е с въпросителна накрая, но претендира за достоверност - Niall Horan от One Direction вече официално е зает - от колежката си Ellie Goulding. 
 
Новината излезе, след като този уикенд Niall (19) и Ellie (26) са били видени да се отдават на видим обмен на ласки по време на концерт на Kings Of Leon на V Festival. 
 
Миналия месец Ellie се раздели с приятеля си, актьора Jeremy Irvine, а Niall не е крил, че я харесва, коментирайки липсата си на личен живот в интервю по-рано тази година: “Иска ми се да имахме време за момичета и партита, но нямаме. Едно обаче ще ви кажа: Ellie Goulding – уау. Тя изглежда направо невероятно”. Niall беше ударил и едно рамо при излизнето на новата продукция на Ellie. Коментарът на Niall за фестивала беше само: "Страхотни няколко дена @vfestival! Беше невероятно! Иска ми се  да можех да остана поне още седмица! Макар че не бях си донесъл достатъчно боксери." Явно сме добре дошли да го тълкуваме, както искаме.
 
Вчера говорителят на Niall отказа да коментира слуховете (но не ги отрече!), докато говорителката на Ellie упорито настояваше, че двамата са “просто добри приятели”. Не и ако съдим по уверенията на зрителите на фестивала, които са станали свидетели на решително не-само-приятелско поведение, но вероятно времето ще покаже дали е истина или не. 
 
Как ви се струва тази двойка?

Свързани новини

Ellie Goulding с нов сингъл

06.03.2019

Niall Horan пише нов материал

05.12.2018

Ellie Goulding - “Close To Me”

15.11.2018

Niall Horan - "Finally Free"

14.09.2018

Niall Horan - "On The Loose"

07.03.2018

Коментари