Биохрани и домашна ракия за Manu Chao в София

Броени дни преди дългоочаквания концерт на Manu Chao Ventura в зала "Фестивална" на 16 септември, вече са известни и последните детайли около гостуването на легендарния музикант и групата му, пише актуално.ком.

По време на престоя си у нас Manu Chao поиска разнообразно меню, включващо единствено биопродукти и местни ястия и напитки. В менюто на артиста и антуража му присъстват изобилие от пресни зеленчуци, сушени плодове, зехтин и маслини, био какао и мед. В гримьорната си френско-испанският музикант държи да има 5 кг лимони, органично бяло и червено вино и задължително два литра домашна ракия.

Пресните плодови сокове, сок от кокос и пълната забрана за присъствие на големи международни марки в продуктите, са също сред изискванията на Manu Chao за концерта в понеделник. Сред ястията, които Manu Chao и компания ще опитат в България, са шопска салата и пиле с ориз. По време на изпълнението на групата, на сцената ще има само вода със стайна температура, както и предварително подготвени стекове с вода за първите редове в публиката.

Както вече организаторите от Loud Concerts и клуб Строежа обявиха, Миленита с групата си Funky Miracle, Уикеда и реге DJ-я Lazy Face ще бъдат подгряващите изпълнители от българска страна в дългоочакваното събитие в понеделник. Вратите на зала "Фестивална" ще отворят за публика в 18:30ч Деца до 7 годишна възраст ще влизат напълно безплатно, с придружител и попълнена декларация.

Всички останали посетители под 18 години, трябва да имат закупен билет и да бъдат съпроводени от придружител с попълнена декларация. Документът трябва да бъде попълнен, подписан и представен на входа на залата, като няма нужда да бъде нотариално заверен. Декларации ще могат да бъдат намерени и попълнени и на входа на Зала "Фестивална" преди концерта.

Билетите за концерта на Manu Chao са с цена 50лв. и могат да бъдат закупени в интернет на www.ticketstream.bg, както и в магазините на Office 1 Superstore, M-Tel, Orange, Техномаркет, На Тъмно, клуб Строежа, бар Петък. Пропуски ще има и на място в деня на концерта на касата на зала "Фестивална", отново на цена 50 лв.

 

Свързани новини

Manu Chao, Уикеда и Миленита в София

09.09.2013